Marika Alakare

Consultant

Marika Alakare aloitti konsulttina Mercuri Urvalin Helsingin toimistolla elokuussa 2016. Hänen työskentelyotettaan on kuvattu sitoutuneeksi ja ammattitaitoiseksi, mikä mahdollistaa laadukkaan palvelun ja onnistuneet tulokset sekä asiakkaille että kandidaateille. Mercuri Urvalilla Marika pystyy hyödyntämään aiempaa kokemustaan rekrytointien ja talent management -palveluiden parissa sekä vahvistamaan edelleen osaamistaan suorahaun osalta.

Ennen Mercuri Urvalille siirtymistä Marika työskenteli kansainvälisesti rekrytoinnin, henkilöstön kehittämisen sekä arviointien parissa eri toimialoilla. Työskentely niin Englannissa, Lähi-Idässä, Australiassa kuin Suomessakin on tuonut hänelle kokemusta ja näkemystä monikulttuurisissa globaaleissa ympäristöissä toimimisesta.

Marika on eri psykometristen arviointimenetelmien ja -työkalujen sertifioitu käyttäjä (esim. Hogan, Talent Q).

Marikalla on tutkinnot kahdesta yliopistosta Isossa-Britanniassa: BSc Psychology (University of Westminster) ja MSc Occupational Psychology (Goldsmiths, University of London). Asuttuaan ulkomailla 13 vuotta Marika puhuu sujuvaa englantia.