MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, INVERTTERIT

MSc Electronics Oy - Tampere


Kasvattamaan ja kehittämään invertterien myyntiä

Kasvattamaan ja kehittämään invertterien myyntiä

Haemme myyntipäällikköä vastaamaan invertterien myynnistä ja markkinoinnista teollisuus-, sähköverkko- ja energia-asiakkaillemme

Vastaat myynnin toteuttamisesta ja kehittämisestä nimetyissä asiakkuuksissa sekä uusasiakashankinnasta Suomessa ja kansainvälisesti. Tehtäväsi on luoda kannattavaa kasvua liiketoiminnallemme ja vahvistaa asemaamme entisestään erityisesti teollisuus- (OEM), sähköverkko- ja energia-alan asiakkaissa. Vastaat uusien asiakkaiden ja yhteistyömahdollisuuksien tunnistamisesta. Hyödynnät markkinatuntemustamme ja näyttöjämme kansainvälisistä toimeksiannoista ja tarjoat asiakkaiden valmistukseen, kokoonpanoihin tai sovelluksiin arvoa tuottavia tehoelektroniikkaratkaisuja sekä kustomoidusti että vakioratkaisuin. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, tuotannon ja teknisen tuen kanssa. Raportoit yrityksen toimitusjohtajalle. 

Odotamme sinulta näyttöjä ja kokemusta soveltuvista myynti-, asiakaspalvelu- tai ostotehtävistä sähköteknisten tehoelektroniikkaratkaisujen parista. Haluat toimia ratkaisukeskeisesti asiakkaidemme kumppanina ja kantaa vastuusi myynnin tuloksellisuudesta. Sinulla on laaja yleisymmärrys sähköteknisistä ratkaisuista esim. taajuusmuuttajien, invertterien ja konvertterien osalta. Keskustelet sujuvasti teknisissä ja toiminnallisissa asioissa eri asiakassidosryhmien kanssa ja kaupallisissa asioissa osto-organisaation kanssa. Soveltuva tekninen koulutus (esim. sähkötekniikan insinööri tai diplomi-insinööri) tukee menestystäsi tehtävässä. Sinulla on sujuva englannin kielen taito, muu soveltuva kielitaito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan toteuttamaan MSc:n pitkäjänteistä ja kestävää liiketoimintasuunnitelmaa ja kasvattamaan sekä kehittämään liiketoimintaa Suomessa ja kansainvälisesti. Yhdessä asiantuntevan työyhteisön kanssa pääset lanseeraamaan ja käynnistämään myyntiä uusille tuotteille sähköverkko-, energia- ja teollisuusmarkkinassa sekä hyödyntämään nykyisiä tuoteratkaisuja laajasti läpi toimialojen. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 8.12.2020 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-15623. Lisätiedot Mercuri Urvalin director Esko Oja, puh. +358 40 662 4464.

 
MSc Electronics Oy logo

About the company

MSc on tamperelainen tehoelektroniikan huippuosaamisen yritysryhmä (MSc Electronics Oy ja MSc Traction Oy). MSc on 35 vuoden toimintahistoriansa aikana toimittanut yli 16 tuhatta erikoiskonvertteria maailmanlaajuisesti. MSc on erikoistunut vaativiin ja pitkää käyttöikää ja luotettavuutta edellyttäviin piensarjavalmistettaviin konvertteriratkaisuihin raideliikenteessä, teollisuudessa sekä sähköverkkoon liitettävissä hajautetun energiantuotannon ratkaisuissa. MSc on saavuttanut vahvan markkina-aseman kotimaassa ja kansainvälisesti. MSc on hyvin etabloitunut, vakavarainen ja kannattava yritys, jolla on pitkä historia. ISO9001 ja ISO14001 ovat olleet yhtiön käytössä jo 90-luvulta alkaen.