HR-Manager, Edegem

Cheops - Edegem


Met expertise in ‘hard HR’ en sterke affiniteit met ‘soft HR’

Met expertise in ‘hard HR’ en sterke affiniteit met ‘soft HR’

Word jij de stille maar krachtige motor achter de mensen en de groei van een jong Belgisch bedrijf? Jouw expertise en ambitie om ’HR as a service’ concreet te realiseren krijgt hier alle kansen!

Initiëren, leiden, realiseren

 • Je krijgt de eindverantwoordelijkheid van HR met focus om je eigen inbreng vooral in te zetten op het juridische, verloning en payroll.
 • Samen met een payroll medewerker en een HR-business partner bouw je verder aan een stevige basis (contracten, comp en ben, loonverwerking, policies…) en optimalisatie van een business-ondersteunende HR, met een correcte en vlekkeloze service naar de werknemers.
 • Je beweegt je als een spin in een web doorheen de organisatie, detecteert noden en zoekt oplossingen. Je initieert en leidt de implementatie van uiteenlopende HR-projecten om een duurzaam HR-beleid te garanderen.
 • Je staat garant voor de vlotte dagelijkse werking van de HR-afdeling en coördineert de recrutering van niet-technische/ HQ-functies.
 • Samen met 2 medewerkers en de recruiters, actief in de business, bewaak je actief het DNA van de organisatie. Je rapporteert aan de CFO, onderhoudt nauw contact met de overige leden van de directie en vertegenwoordigt HR in de overlegorganen.

 Gezond verstand en hands-on?

 • Master denk- en werkniveau met minstens 10 jaar relevante ervaring als HR-professional – manager. Je kan concrete resultaten voorleggen die getuigen van je aanpak en je managerial skills.
 • Je kennis en ervaring situeert zich vooral in hard HR (sociaaljuridische, payroll, comp en ben, policies,…) maar je bent overtuigd dat aandacht voor soft HR het verschil maakt in een groeiendekennisorganisatie. Je goede analyse is in beide cruciaal om de juiste beslissing te nemen.
 • Je neemt eindverantwoordelijkheid voor HR en wil graag samen met anderen HR-processen en services neerzetten die de medewerkers en de business daadwerkelijk ondersteunen. Openheid, luisterbereidheid, flexibiliteit, initiatief en aanpakken, kenmerken je om tot effectieve resultaten te komen.
 • Je communiceert makkelijk en helder in het Nederlands en beheerst voldoende het Frans en Engels.

 Jouw expertise krijgt hier alle ruimte

 • De ruimte om zelf invulling te geven aan de functie en zo impact te hebben op het vlekkeloos functioneren van een organisatie waar ‘human capital’ het verschil maakt.
 • De kans om ook jezelf verder te ontwikkelen en bij te scholen.
 • Nauwe contacten met jonge, gedreven en goed opgeleide medewerkers en intensieve samenwerking met de leden van een ambitieus, dynamisch directieteam. Ook extern ben je de gesprekspartner en het gezicht van HR@Cheops.
 • Een groeibedrijf in een toekomstbestendige sector met kennismedewerkers die services en knowhow leveren aan bedrijven voor de ICT van morgen.
 • Flexibiliteit in uren met ruimte voor een stukje home office.
 • Een mooi pakket inclusief bedrijfswagen.

Interesse?

Klik dan op ‘Solliciteren’ om je kandidaat te stellen. Voor bijkomende informatie (referentienummer BE-05907), neem je contact op met Katleen Degreef op het nummer 02 715 09 99. Deze selectie verloopt exclusief via Mercuri Urval.

About the company

Cheops is een IT-bedrijf dat de business/processen van hun klanten met hun IT & Business Technology Services naar een hoger niveau tilt. Zij zorgen ervoor dat bedrijven hun business kunnen blijven ontwikkelen, zonder dat nieuwe technologie hen inhaalt of oude technologie hen tegenhoudt. Met bewezen technologie maken zij bedrijven efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever.

Cheops werd opgericht in 1989 en telt op vandaag meer dan 300 werknemers. Het hoofdkantoor is gelegen in Edegem en ze hebben ook nog een kantoor in Zaventem en Gent.