Area Sales Manager Antwerpen & Limburg

Kingspan Insulated Panels N.V. - Grobbendonk


Bouwadviseur en relatiebouwer in de competitieve bouwwereld

Bouwadviseur en relatiebouwer in de competitieve bouwwereld

Kingspan zoekt een vertegenwoordiger van hun hoogwaardige bouwmaterialen met toepassing in de industriebouw. Met het Belgisch sales team, zorg je voor vertegenwoordiging in prestigieuze projecten, tevreden klanten en een stijgend marktaandeel.

Verantwoordelijkheden en taken

 • Door je nieuwsgierigheid en uitgebouwd netwerk, ben je ten alle tijden op de hoogte van de (toekomstige) projecten in regio Antwerpen en Limburg.
 • Je klanten zijn in hoofdzaak aannemers, bouwpromotoren en projectontwikkelaars, waarbij je verschillende contactpersonen hebt: van technici, tot eigenaars, aankopers, en project- en werfleiders.
 • Je geeft advies aan je klanten over de toepassing van de verschillende Kingspan geïsoleerde paneelsystemen voor dak-, gevel-, afwerk-, en wandwerken in hun bouwprojecten.
 • Je zorgt voor rendabele groei door niet enkel bestaande klantenrelaties te onderhouden maar ook door er proactief in te investeren. Naast dit diepgaand accountmanagement zorg je ook voor actieve prospectie in jouw regio.
 • Je zorgt voor kennisoverdracht en informatiebeheer door je opgedane kennis, contacten en efforts in Salesforce te loggen. Aan de hand hiervan zorg je voor een aangename en efficiënte opvolging bij klanten en prospecten.
 • Wanneer jouw collega’s er reeds voor zorgden dat Kingspan werd voorgeschreven door de architect of het studiebureau van het bouwproject, zorg je er via je sterk netwerk voor dat dit zo blijft doorheen het gehele bouwproces.
 • Een nauwe samenwerking met collega’s is aldus cruciaal. Het zorgt voor stijgende cijfers, resultaten, een tevreden klant en relaties op lange termijn. Je zet samen marktopportuniteiten om in verkoop.
 • Samen met drie andere sales collega’s, rapporteer je aan de Commercial director Belux.

Vaardigheden

 • Je commerciële drive en communicatieve vaardigheden typeren je.
 • Je hebt een diploma in een technische richting of je bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je kan terugblikken op een beginnende tot uitvoerige ervaring in een commerciële functie waarin je leerde dat lange termijn resultaten, een stevig netwerk, expertise en nauwgezette opvolging key waren.
 • Een ervaring met bouwmaterialen en/of in de industriebouw is een plus maar geen vereiste, leerbereidheid daarentegen wel. Je houdt ervan je te verdiepen in de materie die je vertegenwoordigt.
 • Je bent een uitstekende netwerker, relatiebouwer en een vlotte communicator, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en het Engels.
 • Je stelt je als een ware teamplayer op, waarbij je belang hecht aan je interne en externe netwerk.

Wat biedt Kingspan Insulated Panels?

Kingspan is een van ’s werelds meest gerenommeerde bouwmateriaalbedrijven, waar innoverende en kwalitatieve topproducten deuren openen. Een ware internationale marktleider waar je de mogelijkheid krijgt om het verschil te maken, de vrijheid om initiatief te nemen, ideeën aan te brengen en nauw samen te werken binnen verschillende afdelingen. Een organisatiecultuur die wordt gekenmerkt door pragmatiek, drive en resultaten. Een grondige opleiding en ondersteuning vanuit de commerciële binnendienst en de technische specialisten. Een competitief salarispakket, inclusief bedrijfswagen met tal van extralegale voordelen.

Geïnteresseerd?

Kingspan werkt samen met Mercuri Urval, specialisten in Executive Search, Professional Recruitment en Talent Management.

Gelieve uw CV en motivatiebrief via onze website www.mercuriurval.com (referentie BE-05892) te versturen. Voor bijkomende informatie, kan u contact opnemen met Annemieke Coveliers via annemieke.coveliers@mercuriurval.com of +32 (0)2 715 09 99.

About the company

Kingspan Insulated Panels N.V. in Grobbendonk is onderdeel van de Kingspan groep. Kingspan verkoopt dankzij de modernste faciliteiten en technieken uitgekiende geïsoleerde paneelsystemen. In vergelijking met conventionele, op de bouwplaats samengestelde dak- en gevelsystemen, bieden deze geprefabriceerde elementen een groot aantal voordelen. Kingspan biedt een brede technische ondersteuning om alle betrokkenen in de bouwkolom met raad en daad terzijde te staan gedurende het hele ontwerp-, engineering- en realisatieproces.