Business Development Manager België

Trilations - 2550 Kontich - 1000 Brussel


Sales Professional large accounts public/industrie (chemie, …)

Sales Professional large accounts public/industrie (chemie, …)

Trilations is een open-minded no-nonsense consultancy onderneming die zich vooral richt naar Top 500 bedrijven. Wil jij meewerken aan hun groei voor de afdeling “Organizational Tranformation” door actieve prospectie/ uitbouw van verworven klanten?

Functie

Omzetgroei realiseren door een proactieve en creatieve marktbenadering

 • Vooreerst krijg je een intensieve opleiding over al hun diensten op hun vestiging te Kontich en leer je hun projecten bij klanten kennen. Een flexi-werkplek is ook beschikbaar in Brussel.
 • In overleg met het sales team en de directie breng je ‘key accounts’ in verschillende marktsectoren in kaart.
 • Je vindt energie in het contacteren van nieuwe prospecten, prospecteert zeer actief en wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen en ondersteunen van langetermijnrelaties met nieuwe klanten.
 • Je vertaalt klantvragen in efficiënte en adequate oplossingen, daarbij ondersteund door de directie en de consultants.
 • Je onderhandelt over prijzen met decision makers, volgt gemaakte voorstellen nauwgezet op en sluit finaal contracten af.
 • Je rapporteert aan de sales director en de algemene directie over de ontwikkeling van je verkoopresultaten.

Profiel

Ben je een marktgedreven relatiebouwer met sterke affiniteit of ervaring in consultancy activiteiten?

 • Je genoot een hogere bachelor- of masteropleiding of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een vijftal jaar succesvolle commerciële ervaring met diensten, softwareoplossingen of consultancy activiteiten naar grotere bedrijven.
 • Je bent tweetalig FR/NL en legt bijgevolg zelfstandig contacten met prospecten en klanten op directieniveau en dit zowel in het Frans als het Nederlands. Je hebt ook een degelijke kennis van het Engels.
 • Je kan je goed inleven in diverse situaties en hebt goede communicatie-en presentatie- vaardigheden. Je empathie, luistervaardigheid en professionalisme stellen je in staat om oplossingsgericht mee te denken met de klant.
 • Je succes wordt meebepaald door creativiteit en een snel inzicht in de mogelijke oplossingen die Trilations kan bieden.
 • Je bent gedreven en werkt volgens een planmatige aanpak met de juiste prioriteiten.

Aanbod

Zoek je afwisseling en uitdagingen eigen aan een snelgroeiend consultancykantoor met geleidelijke internationale expansie?

 • Dit is een opportuniteit voor wie zich thuis voelt in een ambitieus internationaal georiënteerde KMO met korte communicatielijnen waarbij in een overlegcultuur eigen initiatief, daadkracht en team spirit sterk gewaardeerd worden.
 • Je werkt voor toonaangevende bedrijven en kan bijdragen tot de verdere groei en professionalisering van een onderneming met een uitstekende reputatie in de sector op het vlak van productkwaliteit en klantenservice.
 • Van jou wordt visie verwacht over de trends in de markt en de best mogelijke organisatie en aanpak voor alle commerciële activiteiten in deze sector.Je krijgt de kans om in deze functie voor de Belgische markt de onderneming volledig mee vorm te geven. Een persoonlijk groeitraject en ontwikkelingsplan in functie van je mogelijkheden en ambitie wordt uitgetekend.
 • Je ontvangt een marktconform salarispakket met bonusplan, afhankelijk van relevante ervaring, een bedrijfswagen met extralegale voordelen en 32 vakantiedagen.

Interesse?

Klik dan op ‘solliciteer’ om je kandidaat te stellen. Voor bijkomende informatie over deze vacature (referentienummer BE-05855) kan je steeds terecht via het nummer 02/715.09.99. Deze selectie verloopt exclusief via Mercuri Urval.


About the company

Trilations (www.trilations.com), opgericht in 2001, is een open-minded, no-nonsense consultancy onderneming die zich hoofdzakelijk richt naar Top 500 bedrijven.

Zij zijn actief in strategische marketing en organisatie transformatie. Hun klanten situeren zich momenteel voornamelijk in de health care, financial services en utilities markt. Zij onderscheiden zich al bijna 20 jaar door hun consultants die de kwalitatieve en tijdige oplevering van projecten centraal stellen. Deze bewezen expertise en resultaten in de bestaande markten maakt dat zij willen uitbreiden naar nieuwe markten. Om de ambitieuze groeiplannen te realiseren zijn zij voor de Belgische markt, voor hun vestigingen te Kontich/Brussel, op zoek naar een gedreven business development manager.

Zij geloven sterk in langdurig engagement ten opzichte van zowel klanten als hun medewerkers.  
Zij investeren in het delen van kennis, levenslang leren en coaching en bouwen voort op hun pragmatische cultuur, die is gebaseerd op vertrouwen, professionaliteit, integriteit en betrokkenheid.
De consultants van Trilations onderscheiden zich door hun expertise en hun professionele en klantgerichte, vriendelijke houding.