Senior Accountant

Callens, Pirenne, Theunissen & Co - Antwerpen


Senior Accountant

Senior Accountant

People person met sterke Accountancy expertise

 

Wat wordt van jou verwacht?

 • Je bent contactpersoon en volwaardige partner voor de klanten op accountancy vlak. Je zorgt samen met de vennoten en het team voor een kwaliteitsvolle dienstverlening. Een pro-actieve aanpak met het oog op een optimale teamwerking en toegevoegde waarde voor de klant, staan centraal.

 • Je bent verantwoordelijk voor dossiers gaande van lokale naar meer complexere dossiers met groepsrapportering. Je krijgt een klantenportefeuille die erg divers is en met voldoende uitdaging  voor een ervaren accountant.

 • Je zorgt voor een efficiënte organisatie van de dossiers, de planning, de technische opvolging en je helpt met het vaststellen van een goed gedefinieerde werkmethodologie.

Jouw profiel

 • Je hebt minstens een bacheloropleiding in accountancy/fiscaliteit en een  5-tal jaar relevante werkervaring. Het beschikken over  een IAB of BIBF titel is een voordeel maar geen must.

 • Je bent vaktechnisch scherp en je bent in staat om dossiers van A tot Z te beheren.  Je probleemoplossend vermogen, analytische kijk en duidelijke visie helpen je om onze klanten betrouwbaar te adviseren.

 • Jij hebt een  visie op de ontwikkelingen binnen accountancy en je bent in staat om veranderingsprocessen binnen de afdeling collegiaal te bespreken en te introduceren.

 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, spreekt bij voorkeur Nederlands, Frans, Engels en/of Duits en je hebt een commerciële klantgerichte ingesteldheid.

   

   

Wat mag jij verwachten?

 • Een vooruitstrevende, kwaliteitsgerichte organisatie waardoor je zelf gestimuleerd wordt een hoge mate van kwaliteit na te streven. 

 • Een interessante klantenportefeuille met veel professionele uitdagingen.

 • Een bijdrage in de kantoorpolitiek en procedures waardoor je mee een stempel kunt drukken op de organisatie en dit in samenspraak met de collega’s.

 • Een functie met veel ruimte voor eigen inbreng. De informele werksfeer en korte lijnen vormen de basis voor veel werkplezier. 

 • Zelfontplooiing en kennisoverdracht staan centraal. Er wordt veel waarde gehecht aan evenwicht tussen zelfstandigheid en samenwerking met het team.

 • Je hebt veel flexibiliteit in jouw functie. Talenten worden gewaardeerd ten behoeve van de klant. Uiteraard hoort er ook een aantrekkelijk salarispakket bij.    

Contactgegevens Mercuri Urval: ref. BE-04116 – tel. +32 (0)2 715 09 99 – www.mercuriurval.com


L'entreprise

Callens, Pirenne, Theunissen & Co is een middelgroot audit- en accountingkantoor. Het kantoor onderscheidt zich door zijn transparantie, integriteit en persoonlijke benadering en behoort tot één van de belangrijkste onafhankelijke Belgische Audit kantoren. Hat kantoor is lid van Crowe Horwath International dat het achtste grootste netwerk is wereldwijd. Hun verschillende diensten aan klanten zijn Audit, Accounting, Belastingadvies, Risk Consulting, Corporate Finance en IT Audit. 75 ervaren en gekwalificeerde medewerkers, hoofdzakelijk actief vanuit Antwerpen en Brussel, staan garant voor continuïteit en adequate kwaliteit van dienstverlening.  Om het ‘accountancy team’ van het kantoor Antwerpen  te versterken zoeken we een (m/v) Senior Accountant