TYÖNJOHTAJA

Helsingin Rakennusteho Oy - Helsinki


Työnjohtajaksi Helsinkiin.

Työnjohtajaksi Helsinkiin.

Rakennamme vuosittain useita satoja koteja Oulussa, Helsingissä ja Rovaniemellä. Laajennamme toimintaamme Pääkaupunkiseudulla, ja tarvitsemme nyt uusia työnjohtajia tämänhetkisille sekä uusille käynnistyville työmaillemme Helsingissä ja Espoossa.

Vastaat työmaalla päivittäisestä työnjohdosta sekä laadun ja sovittujen aikataulujen toteutumisen valvonnasta. Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan koulutus ja aikaisempaa kokemusta työmaalla työskentelystä. Olet aiemmin toiminut esimerkiksi työnjohtajan tai työmaainsinöörin tehtävässä. Raportoit tehtävässä vastaavalle työnjohtajalle.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti kaikkien työmaalla toimivien henkilöiden kanssa ja johdat työmaata tuloshakuisesti yhteistyössä vastaavan työnjohtajan kanssa. Päätöksentekokyky ja suunnitelmallisuus sekä ennakointi ovat keskeisessä roolissa työmaan päivittäin vaihtelevissa tilanteissa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan omalta osaltasi kohteen rakennuskustannuksiin ja sitä kautta yrityksen menestykseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa työskennellään kunnianhimoisesti ja laadukkaaseen lopputulokseen panostaen. Panostamme jatkuvasti henkilöstömme kehitykseen ja tehtävässä sinulla on tukenasi koko osaava ja innostunut organisaatiomme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sami Nykänen, puh. 040 156 3663. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana.

About the company

Vuonna 1994 perustettu Rakennusteho on yksi alansa vakaimmista työpaikoista, suhdanteesta toiseen. Rakennamme vuosittain useita satoja koteja Oulussa, Helsingissä ja Rovaniemellä.

Henkilöstömme kiittelevät meitä erityisesti rennosta ilmapiiristämme, sekä heille suodusta vapaudesta ja vastuusta. Lue lisää oululaislähtöisestä yrityksestämme: www.rakennusteho.fi