PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ RAKENNUTTAMINEN

rakennushankkeiden rakennuttamis- ja projektinjohtotehtäviin.

Me teemme asiat yhdessä ja paremmin haastaen samalla koko toimialaa uudistumaan. Etsimme nyt kehitysmyönteiseen ja palkittuun organisaatioomme rakennuttamisen osaajaa, joka nauttii vastuunkannosta ja vaativien hankkeiden johtamisesta.

  • Location

    Espoo

  • Company

    A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy

  • Reference number

    FI-14666

www.ains.fi

The position

Vastaat itsenäisesti ja muun rakennuttamisen henkilöstön tuella uudis- ja korjaushankkeiden rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävistä. Osallistut projektien tarjous- ja sopimustoimintaan ja hoidat asiakassuhteita varmalla otteella.

Odotamme Sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI tai Insinööri, AMK) ja useamman vuoden kokemusta rakennuttamisen tehtävistä erityisesti liike- ja toimitilahankkeiden parista. Mahdollinen aikaisempi kokemus urakointi- ja/tai suunnittelutehtävistä katsotaan eduksi.

Arvostamme sinussa erityisesti positiivista ja yrittäjämäistä otetta työskentelyyn ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Osaat kuunnella asiakkaiden tarpeita herkällä korvalla, esiintyä vakuuttavasti ja toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa luontevasti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, jossa jokainen työpäivä on aidosti erilainen. Tuemme vahvasti ammatillisen osaamisen kehittämistä ja kannustamme kehittämään toimintaa. Kehityshenkisessä porukassamme sinun hyvät ideasi saavat toteutua. Huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin ja panostamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille. Tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen sekä alan parhaat työkalut. Liity mukaan joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14666. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian, kuitenkin viimeistään 17.11.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Rautiainen, Mercuri Urval, 0207 420 516.

 


About the company

A-Insinöörit on suomalainen rakentamisen suunnittelu- ja konsulttiyritys. Yhtiömme tunnetaan maailmanluokan osaamisesta, erinomaisesta asiakaskokemuksesta ja innovatiivisesta otteesta uusien yhteistyömallien ja mielekkään ympäristön eteen. Yli 700 asiantuntijaamme 9 toimipaikassa tekevät töitä innostavissa rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja infrarakentamisen hankkeissa - kotimaassa ja maailmalla.

Rakennuttamisen toimialallamme työskentelee yli 160 asiantuntijaa ympäri Suomea. Toimintamme perustuu jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen - näin varmistamme, että asiakkaamme saavat meiltä aina parasta palvelua hankkeittensa parhaaksi. Tarjoamme ison yhtiön edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon sekä reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin.

Käy tutustumassa meihin: https://www.ains.fi