Partner

Anonym - København / Danmark


Erfaren it-konsulent * Offentlig sektor * Unik kultur

Erfaren it-konsulent * Offentlig sektor * Unik kultur

-

Dygtig og anerkendt virksomhed
Vores klient er en anerkendt it-konsulentvirksomhed, der i mere end et årti har leveret specialiseret rådgivning og it-konsulentydelser til den offentlige sektor i Danmark.

Konsulentvirksomheden er af sine kunder anerkendt for sin uvildighed og sin helt særlige profil, der er kendetegnet ved kvalitet, specialistviden, fleksibilitet, agilitet og sin rådgivningsmæssige tilpasningsevne.
Kunderne vil sige, at virksomheden er en særdeles relevant samarbejdspartner, når det gælder digital forvaltning, it-modernisering og digital innovation. Virksomheden bistår generelt med stor og unik ekspertise inden for bl.a. it-arkitektur, tværoffentlige it-samarbejder og udbud af strategiske it-løsninger.

Virksomheden har blandt andet været en central aktør omkring:

  • Skabelse af rammebetingelser for konkurrence i det kommunale it-marked.
  • Arkitektur for it-infrastruktur og it-løsninger på centrale områder indenfor sundheds-it.
  • Strategi for modernisering og reduktion af teknisk gæld omkring centrale ESDH-systemer.
  • Realisering af en række initiativer i den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi 2016 - 2020.
  • Udbud og implementering af ESDH-systemer, fagsystemer og integrationsløsninger i staten.
  • Målarkitektur, transitionsarkitektur og roadmap for udvikling af enterprise-arkitekturen for styrelse.
  • Modernisering af ITIL-processer og samarbejdet mellem statslig myndighed og it-leverandører i relation til kritiske it-systemer.

Vores klient kan generelt præsentere en unik og solid referenceliste – både på kommunalt, regionalt og statsligt niveau.

Erfaren it-konsulent – der fagligt, personligt og kommercielt kan træde ind på partnerniveau
Vores klient oplever at befinde sig i et markedsmæssigt sweet-spot, der giver virksomheden en unik mulighed for – i tæt partnerskab med den offentlige sektor – at forfølge visionen om at udvikle Danmark gennem innovative, værdifulde og brugervenlige it-løsninger.
Virksomheden søger derfor endnu en erfaren og kommercielt orienteret it-konsulent, der personligt og fagligt kan træde ind på partnerniveau. 

Du kan være den rette profil, hvis du gennem en årrække har rådgivet den offentlige sektor, har en specialiseret viden inden for et eller flere ydelsesområder (it-governance, it-arkitektur, udbud, BI/data-governance, program- og projektledelse mv.) og en særlig domæneviden (forsyningssektoren, forsvar/sikkerhed, sundhedssektoren mv.). Der vil forventeligt være nogen, der i dag betragter dig som ”thought leader”.

Du tilbydes ansættelse i en helt særlig organisation
Du kommer til en virksomhed, der har en høj medarbejdertilfredshed og lang anciennitet for medarbejderne (teamet har det sjovt). Virksomheden har en sund økonomi – og har altid haft dette.
Med titel af partner får du en vigtig rolle, hvor du sammen med den øvrige senior- og partnerkreds sætter dit præg på den videre udvikling og ledelse af selskabet. Din dagligdag vil være præget af enorm stor fleksibilitet, og inden for rammerne af selskabets virke sætter du selv fokus og grænser for dit virke.
Om end at du vil bruge det meste af din tid på opgaver og markeds- og kundeaktiviteter, vil du forventeligt blive tilknyttet virksomhedens centralt placerede kontor i København.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV. 
Referencenummer: DK-07893.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Mercuri Urval, Partner & Director Simon Bach Nielsen på telefon 6013 1010.
Vores klient bliver ikke bekendt med din henvendelse uden din forudgående accept. 

 

About the company

Virksomheden har specialiseret sig inden for rådgivning til den offentlige sektor og betragtes i dag af sektoren som et uvildigt konsulenthus, der gennem højt kvalificeret rådgivning og it-konsulentydelser hjælper i transformationen mod det digitale samfund. 
Virksomheden er etableret med kontorer i København og Århus, og har i dag 16 fastansatte højt specialiserede it-konsulenter.