Export Manager

Anonym - Jylland


Jylland

Jylland

International salgsprofil til innovativ vækstvirksomhed i Jylland

Vi søger dig, der har minimum 3 års succesfuld track record med bearbejdning og opdyrkning af internationale markeder og nye salgskanaler, herunder salg gennem distributører.

Du har allerede vist solide resultater i dit salgsarbejde og ønsker at fortsætte denne succes på globalt plan i en international vækstvirksomhed.
Du har et kommercielt mindset og arbejder samtidig struktureret med at planlægge og udføre salgsstrategien. Du arbejder selvstændigt, er nysgerrig og har et højt drive. Du er en god kommunikator og formår at skabe tætte samarbejdsrelationer både internt og eksternt.

Vi giver yderligere information om virksomheden og stillingen ved en eventuel første samtale hos Mercuri Urval i Kolding.

Hvis du opfylder ovenstående kan du søge stillingen med dit opdaterede CV - Referencenummer DK-07065.

Vi afholder samtaler løbende, du opfordres derfor til at søge stillingen snarest muligt.

Har du spørgsmål kan du kontakte Signe Thostrup, Mercuri Urval, på telefon 5076 1212. Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan informere om virksomhedens navn eller branche.


About the company

Mercuri Urval søger for en innovatiov virksomhed i vækst. Virksomheden er beliggende i Jylland.

Yderligere informationer om virksomheden bliver oplyst i det tilfælde at man bliver inviteret til første samtale ved Mercuri Urval.