Implementation Consultant

Infolearn - Vlaanderen


E-learning projecten van A tot Z coördineren

E-learning projecten van A tot Z coördineren

Infolearn is een van de top dienstverleners van innovatieve leer- en ontwikkelingssoftware met expertise in de zorgsector. Ter uitbreiding van het team, zijn ze op zoek naar een ondernemende projectcoördinator om uitdagende opdrachten te managen.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je neemt als consultant de volledige verantwoordelijkheid in het implementeren van op maat gemaakte en innovatieve cloud-based softwareoplossingen.
 • Je fungeert als projectmanager doorheen heel het proces. Wat betekent dat je zorgt voor een efficiënte planning, binnen budget, transparante communicatie en een vlotte samenwerking.
 • Je gaat in gesprek met de klant en inventariseert hun noden en behoeften. Je vertaalt dit in de realistische en haalbare oplossingen van Infolearn.
 • Je bent de brug tussen de klant en de technische collega’s en coördineert de inrichting van de leeromgeving bij de klant.
 • Je werkt nauw samen met de key users aan klantzijde en leidt hen op via het geven van workshops en trainingen.
 • Je ondersteunt sales collega’s in de offertefase over inhoudelijke aspecten, haalbaarheid en wint technisch advies in bij collega ontwikkelaars.

Jouw profiel

 • Je beschikt minstens over een Bachelordiploma. Bij voorkeur in een business-, zorg- of IT- gerelateerde richting.
 • Je hebt een eerste ervaring in een functie waar projectmanagement (planning, scope, budgetbepaling…) en software (bv. key user, proces digitaliseren, tool implementeren) onderdeel zijn van de job. Een grote affiniteit met IT- en softwareoplossingen is een must.
 • Ervaring in de zorgsector (ziekenhuizen, woonzorgcentra) of kennis over de werking van de sector is een meerwaarde.
 • Je bent klantgericht, kan zeer goed noden capteren en de brug slaan met technische collega’s. Je communiceert transparant en helder, steeds aangepast aan de gesprekspartner.
 • Je bent bereid veel op de baan te zijn en combineert home office met sparren tussen de collega’s in de kantoren te Gent en Nijmegen.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands. Frans is een meerwaarde.

Aanbod

Sterk groeiend bedrijf, met een innovatieve e-learning software waar vandaag veel vraag naar is en in de toekomst zal blijven boomen. Focus op de zorgsector waar vraagstukken rond opleiden en ontwikkelen van mensen een hot topic is. Reeds een top 3 partij in Nederland en momenteel aan het pionieren in België. Prima perspectieven qua toekomstmogelijkheden. Financieel kerngezond. Ambitieus team met veel energie en dynamiek. Een functie als consultant met veel vrijheid en verantwoordelijkheden in het leiden van projecten van A tot Z.

Interesse?

We werken samen met Mercuri Urval, specialisten in Executive Search, Talent Management en Rekrutering & Selectie. Gelieve je CV en motivatie te versturen via www.mercuriurval.com (Referentienummer: BE-05722). Voor bijkomende informatie, gelieve contact op te nemen met Maxim Swinnen (maxim.swinnen@mercuriurval.com).

About the company

De innovatieve leer- en ontwikkeloplossing van Infolearn speelt in op zowel de praktische als strategische uitdagingen binnen het domein leren en ontwikkelen. Met hoofdkantoor in Nijmegen, een hub in Gent en een enthousiast team van circa 35 ervaren consultants, onderwijskundigen, accountmanagers, ontwikkelaars en vormgevers heeft Infolearn dé experts in huis waarmee op efficiënte wijze de oplossing wordt geïmplementeerd. Door de modulaire opbouw van de software biedt Infolearn een geïntegreerde totaaloplossing aan die veel verder gaat dan het gemiddelde Leer Management Systeem (LMS). Verschillende functionaliteiten, zoals Performance Support en strategische personeelsplanning, kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Zo wordt de persoonlijke ontwikkeling van werknemers inzichtelijk, ontstaat er ruimte voor talent en doorgroei en kan teamontwikkeling gestimuleerd worden. Mede daarom sluit die oplossing naadloos aan op de leer- en ontwikkelambities, maar ook het compliance-management van organisaties in een groot aantal sectoren, waaronder zakelijke dienstverlening, transport & logistiek, cure (ziekenhuizen & revalidatie), care (VVT & gehandicaptenzorg) en (Semi-)overheid.

Hun visie: wij geloven dat mensen die zich continu blijven ontwikkelen zekerder zijn over zichzelf en hun handelen, gelukkiger zijn en beter presteren in hun werk.