Material & Inventory Manager

Stageco - Tildonk


Word jij de nieuwe spilfiguur bij de grootste podiumbouwer?

Word jij de nieuwe spilfiguur bij de grootste podiumbouwer?

”If you can imagine it, we can build it.” En daar draait het allemaal om bij de rol van Material & Inventory Manager bij Stageco Group. Je bent dan ook de eindverantwoordelijke voor het internationale stock- en materiaalbeheer.

Jouw verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor de internationale stock en beheer administratie. In samenwerking met de operationeel verantwoordelijke en vestigingsdirecteurs maak je een langetermijnplanning op.
Naar aanleiding van jouw analyse en prognoses, maak je een investeringsbudget op voor materiaal en infrastructuur. Door een nauwkeurige kostenanalyse weet je doordacht te kiezen tussen inhuur/productie/aankoop.
Je superviseert de organisatie van het centrale magazijn, de lokale magazijnen wereldwijd alsook de productiewerkplaatsen. Je formuleert hierbij concrete doelstellingen en interne afspraken i.v.m. organisatie, kwaliteit, veiligheid.
Je maakt voorstellen tot organisatorische, productieve en logistieke aanpassingen en verbeteringen teneinde de workflow efficiënt aan te pakken. Ook het facturatieproces neem je onder de loep zodat de facturen voor het verhuren van het materiaal tijdig uitgestuurd worden.
Je neemt de leiding over 37 medewerkers, verspreid over 6 afdelingen. Je informeert, begeleidt, stuurt en motiveert medewerkers van het magazijn wereldwijd (Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en US).
Je rapporteert aan de Algemeen Directeur en je maakt deel uit van het internationaal directiecomité. Je bent eveneens lid van het comité veiligheid en preventie.

Jouw profiel 
Je hebt een technisch diploma met minimum 5 jaar ervaring in gelijkaardige rol binnen een technische omgeving en ervaring in een warehousing en/of productie.
Je hebt uitstekende analytische vaardigheden en een probleemoplossend vermogen. 
Je gaat nauwkeurig te werk, je bent flexibel en je blijft kalm onder druk.
Je bent een sterke people manager die in staat is om mensen te enthousiasmeren, motiveren en te coachen. Je begeeft je tussen de mensen en je steekt zelf de handen uit de mouwen.
De kennis van het Nederlands en het Engels is een vereiste, kennis van het Frans en/of Duits is een pluspunt. 
Je beschikt over een goede kennis van Excel en de gebruikelijke MS Office toepassingen. Heb je reeds gewerkt met Navision? Dan is dit een troef.

Aanbod 

Een boeiende uitdaging bij een kwalitatieve topspeler in zijn sector, binnen een familiebedrijf dat waarden als creativiteit, teamwork en een ‘can do’ mentaliteit hoog in het vaandel draagt. Hoewel Stageco Group vooral internationaal klanten bedient, kent het bedrijf in Tildonk nog steeds een familiale sfeer met een pragmatisch karakter en een informele omgeving. Dit alles wordt aangevuld met een competitief loon, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een sterk team.

Interesse?

Klik dan op ‘Solliciteren’ om je kandidaat te stellen.
Voor bijkomende informatie (referentienummer BE-05542), neem je contact op met Katleen Degreef op het nummer 011/28 78 28. Deze selectie verloopt exclusief via Mercuri Urval. 
 

About the company

Vanuit het landelijke Tildonk is Stageco marktleider en trendsetter in de ontwikkeling en montage van alle mogelijke soorten tijdelijke stalen structuren voor podiumbouw. Sinds de start van het Stageco avontuur in 1985, trokken ze de baan op met de grootste rocksterren, bouwden ze state-of-the-art structuren voor de bekendste modemerken en ondersteunden ze tijdelijke structuren voor pausen, presidenten en zowat alle sport-grootheden. Ze reizen van Amerika tot Afrika, via Azië en Oceanië terug tot in België. Wereldwijd telt Stageco 200 medewerkers, waarvan 115 in België, en de andere verspreid over hun vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de VS.