MU växer för att möta kundernas efterfrågan, fyra nya chefsrekryterare förstärker i Sverige

By Sofia Hjort Lönegård

MU förstärker teamet för att kunna möta efterfrågan av chefsrekryteringar i Sverige. Branschen är hetare än någonsin och lönsamheten växer både i Sverige, men även för gränsöverskridande verksamhet. Ca 20% av affärsvolymen i Sverige sker även i internationellt samarbete.

MU grundades i Sverige för mer än 50 år sedan, och den svenska organisationen har utvecklats starkt inom premiumsegmentet under de senaste fem åren.  Vi är nu 42 kollegor i Sverige.

Läs mer om våra 4 nya chefsrekryterare

Magnus Green

Magnus är en del av MU team i Malmö och kommer jobba nära vårt internationella team. Han tar med sig erfarenhet inom ledarskap och företagsutveckling från flera sektorer och marknader som matchar våra kunders behov lokalt, regionalt och internationellt. Magnus har lång erfarenhet inom företagsutveckling som Sales Manager där han etablerade och utvecklade tillväxtföretag i EMEA-regionerna. Senast har han jobbat som Business & Management-konsult i sitt eget företag där han hjälpt stor-kunder så som IKEA, E.ON och Södra.

Lea Pegels

Lea har en akademisk bakgrund inom företagsekonomi och management samt första arbetserfarenhet inom projektledning och utvecklingsledning. Hon ansluter till vårt team i Stockholm som Executive Researcher där hennes kunskap och erfarenhet stärker engagemanget till våra kunder både nationellt och internationellt. Lea är flytande i flera språk och kommer från Tyskland.

Jens Duvliden

Jens har en gedigen affärsbakgrund och har sedan 2015 arbetat inom HR och Assessment. Han kommer senast från Korn Ferry, och börjar i vårt team i Stockholm som Engagement Manager. Jens kommer initialt fokusera på att stärka vår leverans mot kund, nationellt och internationellt, medan han bygger upp ett nätverk och erfarenhet för att arbeta närmare våra kunder som konsult.

Robert Samuelsson

Robert ansluter till vårt team i Stockholm som Senior Consultant. Hans fokus hos MU är på Executive Search och Leadership Assessment, som han har lång erfarenhet inom. Han har sedan 2002 arbetat inom Executive Search och har senior erfarenhet inom Leadership Assessment inom privata och offentliga sektorn, både nationellt och internationellt. Erfaren ledare med tidigare affärs- och kundansvar och förståelse för hur kultur, människor och ledarskap har betydelse för en organisation.

Varmt välkomna till Team Sverige!