Directeur ICT & Development

verbindende, cruciale rol in versnelling én beheersing van de groei

Een leiderschapspositie die om visie, ondernemerschap en integrale ICT benadering vraagt. Een complexe, ondernemende en snelgroeiende intermediair organisatie met een unieke ketenpositie. Uitstekende stakeholder en management vaardigheden vereist.

 • Localisation

  Nuenen

 • Entreprise

  Veldsink Groep

 • Numéro de référence

  5720

www.veldsink.nl

Veldsink Groep logo

Le poste

De positie
U bent verantwoordelijk voor de informatievoorziening en de strategische koers van de ICT organisatie. U beoordeelt, toetst en maakt een vertaalslag van de markt, business vereisten en strategie van de onderneming naar het ICT & Development plan. U zorgt voor ontwikkeling van nieuwe methoden en technieken. U managet de service levels, leveranciers, verwachtingen van opdrachtgevers en gebruikers. U brengt rust, bewaakt de balans tussen de korte en lange termijn doelen, lost knelpunten snel op en verbetert de interne samenwerking door op een inspirerende wijze (functionele) sturing te geven aan 3 teammanagers, 3 projectleiders en indirect ca. 40 medewerkers (incl. externen). U bewaakt kosten, productiviteit, behoudt totaaloverzicht, monitort de verander- en ICT projecten in de werkmaatschappijen en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Uw profiel

 • Een scherp analytisch vermogen. Businesspartner en conceptueel, inhoudelijk sterke ICT manager met bewezen leiderschapskwaliteiten, geen ‘corporate’ attitude. Besluitvaardig, organisatiesensitief, stressbestendig en in communicatie gemakkelijk op alle niveau’s schakelend.
 • Een hbo+ of academische vooropleiding (BIK of informatica) aangevuld met bedrijfskundige, relevante (change)management opleidingen.
 • Succesvolle ervaring als leidinggevende in een complexe ICT infrastructuur en applicatie landschap omgeving met een breed productportfolio en grote span of controle.
 • Ervaring met STP, datastorage- en analytics, security, risico- procesbeheersing bij (middel-) grote verzekeraars en met het volmacht model is een belangrijke pre.
 • Programma/project management ervaring met het online kanaal (zowel B2B als B2C) en de steeds verdergaande golf van digitalisering en robotisering in de branche van financiële dienstverlening.
 • Een dienstverlener en netwerker met tact, die een persoonlijke band opbouwt met de klanten.
 • Een redelijke dagelijkse woon- werkverkeer afstand naar Eindhoven/Nuenen.

De Veldsink Groep biedt
Een stevige, eindverantwoordelijke en regisserende ICT directiepositie op holding niveau, in de nabijheid van de commerciële en klantgerichte operatie. Een veeleisende werkomgeving met de uitdaging om vanuit een goed fundament te bouwen aan een flexibel, wendbare, snel op de marktvraag inspelende ICT organisatie. Een trots, ondernemend en bij medewerkers betrokken familiebedrijf waar de warmte, nuchterheid en geborgenheid dagelijks voelbaar is. Prima arbeidsvoorwaarden en een auto van zaak.

Wilt u excelleren door de optimale inzet van een innovatieve ICT organisatie?
Solliciteer direct via de button. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Nico van Hertrooij of Leen van den Oord, Consultants bij Mercuri Urval, via 040 2669 800. Zie ook: www.veldsink.nl

L'entreprise

Over de Veldsink Groep
De Veldsink Groep, gevestigd met het hoofdkantoor op de nieuwe Veldsink Campus in Nuenen, is een sterk groeiend familiebedrijf in de financiële dienstverlening en het grootste onafhankelijke intermediair bedrijf van Nederland. De organisatie bestaat ruim 40 jaar en is het vertrouwde adviesadres voor vraagstukken van particulieren en het MKB op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financiële planning. De totale Groep heeft drie diensten: Intermediair Advies, Serviceprovider en Arbodienstverlener en bestaat uit de bedrijven VCN, Cascade, Stopel, De Financiële Makelaar, Hypotheekketen NBG, A&P Provitale en Assist Verzuim. De organisatie telt inmiddels landelijk ruim 900 medewerkers. De missie is het organiseren van financiële rust voor iedereen.