Manager Operations

die mee gaat bouwen aan hét woning-installatiebedrijf van de toekomst

Verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering op een bedrijf dat zich nadrukkelijk richt op technologische innovatie.

Apply
  • Location

    Genemuiden

  • Company

    Installatiebedrijf T. Breman BV

  • Reference number

    5644

www.breman.nl

Installatiebedrijf T. Breman BV logo

The position

Uw functie. U wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering in termen van kwaliteit, effectiviteit en financiële rentabiliteit. Als zodanig geeft u leiding aan de afdelingen Planning & Engineering, Werkplaats & Magazijn en Projectleiding & Uitvoering. Uw span of control telt ca. 130 medewerkers. Met de strategie als leidraad en in overleg met collega MT leden, formuleert u een plan van aanpak, gericht op verbeteringen in de functionele structuur, in werkprocessen en in samenwerkingsverbanden met andere disciplines. Daarbij maakt u optimaal gebruik van ICT en werkt u nauw samen met de Manager Operational Excellence. U rapporteert rechtstreeks aan de Directeur van T. Breman.

Uw profiel. Hbo/ wo geschoold, bij voorkeur in (hogere) installatietechniek voor werktuigkundige installaties (HIT-W). Aantoonbare affiniteit met vraagstukken rondom duurzame energie. Enkele jaren succesvolle ervaring als Manager Operations / Productiemanager binnen een middelgrote onderneming met projectorganisatie, bij voorkeur in de (woning)bouw en/of installatiebranche. Vanuit deze ervaring goed bekend met optimalisatie van bedrijfsprocessen. Als persoon staat u bekend als een inspirerende "change manager"; in staat om medewerkers mee te krijgen in veranderprocessen, met een managementstijl die een goede balans laat zien tussen mens- en resultaatgerichtheid. Woonachtig op redelijke reisafstand van Genemuiden.

Geboden. Een zeer verantwoordelijke en gevarieerde managementfunctie met grote invloed op het huidige en toekomstige succes van de onderneming. T. Breman wil hét installatiebedrijf van de toekomst creëren. Het veranderen van traditionele denk- en werkpatronen, de inzet van nieuwe technologieën en het optimaal benutten van "human capital" zijn de belangrijkste pijlers waarop dat moet plaatsvinden. Juist de mogelijkheid om met deze ambities aan de slag te gaan maakt deze functie bijzonder. Afhankelijk van uw prestaties en ambities is doorgroei naar een directiefunctie binnen de Breman Groep mogelijk.

Interesse? Reageert u dan via de button.Voor aanvullende informatie over het bedrijf: zie www.breman.nl. Op het internet vindt u ook een korte film over Ons Breman DNA. Mocht u vragen hebben over de functie, dan kunt u contact opnemen met Hans van Heesch van Mercuri Urval (06-50253057). Mailen kan ook: hans.vanheesch@mercuriurval.com.


About the company

Installatiebedrijf T. Breman BV in Genemuiden maakt samen met nog 35 andere bedrijven deel uit van de Breman Installatiegroep. Deze Groep – met meer dan 1700 medewerkers – ontwikkelt, levert en onderhoudt een breed scala aan producten en diensten ten behoeve van de bouwsector (industriële bouw, woning- en utiliteitsbouw). Denk hierbij onder meer aan werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties, verwarmingsinstallaties en duurzame energiesystemen. T. Breman richt zich primair op de woningbouwsector en werkt daarbij intensief samen met externe partijen. T. Breman richt zich de komende jaren nadrukkelijk op technologische innovatie. Met het oog op de toekomstige energietransitie wil het bedrijf een leidende positie in de bouwketen innemen waar het gaat om de ontwikkeling van nieuwe (advies)diensten en producten die onderscheidend bijdragen aan een duurzame, gezonde en leefbare woonomgeving. Deze vooruitstrevende marktpositie kan alleen gerealiseerd worden indien de interne, operationele bedrijfsprocessen daarop worden aangepast en ingericht. Om aan deze ambitieuze opdracht vorm, invulling en uitvoering te geven zoeken we een Manager Operations.