VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Helsingin Rakennusteho Oy - Helsinki


Vastaavaksi työnjohtajaksi Helsinkiin.

Vastaavaksi työnjohtajaksi Helsinkiin.

Palkkaamme osaajia kunnianhimoiseen joukkoomme! Rakennamme vuosittain useita satoja koteja Oulussa, Helsingissä ja Rovaniemellä. Tarvitsemme nyt tehoa rakentamiseen sinusta ammattitaitoinen vastaava työnjohtaja.

Vastuualueenasi on työmaan aikataulujen laadinta ja seuranta sekä projektien taloudellinen ja tekninen johtaminen. Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan koulutus ja aikaisempaa kokemusta tuotannon johtamisen tehtävistä ja pätevyys toimia vastaavana työnjohtajana. Raportoit tehtävässä työmaan vastaavalle työpäällikölle.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tuloshakuinen toimintatapa. Päätöksentekokyky ja suunnitelmallisuus sekä ennakointi ovat luonnollisesti keskeisessä roolissa työmaan johtamisessa. Vaikutat omassa roolissasi työmaan rakennuskustannuksiin ja kustannustehokkaan toteutuksen kautta omaan kokonaisansioosi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa työskennellään kunnianhimoisesti ja laadukkaaseen lopputulokseen panostaen. Panostamme jatkuvasti organisaatiomme kehitykseen ja tehtävässä sinulla on tukenasi koko osaava ja innostunut organisaatiomme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin seniorikonsulttiin Marika Mertalaan, puh. 040 708 8176. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana.

About the company

Vuonna 1994 perustettu Rakennusteho on yksi alansa vakaimmista työpaikoista, suhdanteesta toiseen. Rakennamme vuosittain useita satoja koteja Oulussa, Helsingissä ja Rovaniemellä.

Henkilöstömme kiittelevät meitä erityisesti rennosta ilmapiiristämme, sekä heille suodusta vapaudesta ja vastuusta. Lue lisää oululaislähtöisestä yrityksestämme: www.rakennusteho.fi