TUOTANNONSUUNNITTELIJA

Boomeranger Boats Oy - Loviisa


Kasvattamaan kansainvälistä liiketoimintaa.

Kasvattamaan kansainvälistä liiketoimintaa.

Haluatko työskennellä uudessa roolissa osana suunnittelutiimiämme? Nautitko ratkaisujen löytämisestä yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa? Jos vastasit molempiin ”kyllä”, saatat hyvinkin olla uusi kollegamme.

Liiketoimintamme jatkaa vahvaa kasvuaan, minkä vuoksi on syntynyt tarve löytää suunnittelutiimiimme Loviisaan uusi kollega. Tehtävä on uusi ja tulet toimimaan tuotannon ja oston rajapinnassa, sekä läheisessä yhteistyössä suunnittelutiimin kanssa.

Boomeranger Boats on erikoistunut viranomaisten tarvitsemiin RHIB-veneisiin, joita on myyty jo noin 30 maahan. Yritys on viime vuosina ollut vahvassa kasvussa, minkä odotetaan jatkuvan myös tulevaisuudessa. Tämän myötä oikealle henkilölle onkin tarjolla monimuotoisia tehtäviä mielenkiintoisten räätälöityjen erikoistuotteiden parissa.

Suunnitteluinsinööri/Tuotannonsuunnittelijana hallinnoit ja ylläpidät tuoterakenteita sekä osaluetteloita. Seuraat tuotannon aikataulua sekä viimeistelet tuotantopiirustuksia ja koostat piirustuskokonaisuusia tuotantoon sen mukaisesti. Autat projektiorganisaatiota valmistelemaan projekteja tuotantoon. Työtilanteen mukaan pääset myös osallistumaan projektien ja tuotekehitysprojektien teknisen puolen toteutukseen ja Boomeranger Boats Oy:n tuotteiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä oston, tuotannon, suunnittelijoiden sekä myynnin kanssa.

Tarjoamme aitoa mahdollisuutta kasvaa kansainvälisen vientiliiketoiminnan ammattilaiseksi osana kokenutta ja erikoistunutta työyhteisöä. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä, sillä autamme sinua kasvamaan alan ammattilaiseksi, kunhan kykysi ja asenteesi ovat kohdallaan. Tehtävässä pääset hyvään vauhtiin, kun sinulla on 3D suunnitteluosaamista (esim. Solidworks, Catia, Autodesk inventor) sekä tarkka, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen asenne. Lisäksi kokemus ERP-järjestelmien käytöstä on eduksesi. Olet valmistunut soveltuvalta tekniseltä alalta ja innostut työskentelemisestä veneiden parissa. Käytät sujuvasti työssäsi suomen ja englannin kieltä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-15498 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Kirpi Salonen, puh. 040 512 0257.

 

About the company

Boomeranger Boats on erikoistoiminta-, laiva- ja partioveneisiin sekä niihin liittyviin järjestelmiin keskittynyt suomalainen yritys, jonka pääasiakasryhmät ovat puolustus- ja merivoimat, rajavartiolaitokset, poliisi sekä muut viranomais- ja ammattikäyttäjät. Maantieteellisesti yritys keskittyy Euroopan, Lähi-Idän, Intian, Oseanian ja Australian markkinoihin. Yritys työllistää runsaat 50 ihmistä, ja sen liikevaihto on tänä vuonna noin 12 miljoonaa euroa. Boomeranger Boats Oy on osa kansainvälistä International Golden Group –konsernia. Katso lisää: www.boomeranger.fi