PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Maveplan Oy - Kuopio, Oulu tai Seinäjoki


vahvistamaan kunnallistekniikan osaamista.

vahvistamaan kunnallistekniikan osaamista.

Haluat kehittää ammattitaitoasi ja työskennellä Maveplanin kunnallistekniikan suunnittelun toimialalla, erityisesti tie-, katu- ja aluesuunnittelun monipuolisissa projektipäällikön tehtävissä.

Haemme kunnallistekniikan toimialalle ammattitaitoista projektipäällikköä.

Projektipäällikkönä vastaat tie-, katu- ja aluesuunnittelun toimialan projektien laadukkaasta läpiviennistä sekä töiden hankkimisesta ja asiakasyhteistyöstä erityisesti valtio- ja kuntasektorilla. Et pelkää ottaa vastuuta tarvittaessa myös muiden toimialojen (esim. vesihuolto tai geotekniikka) suunnittelusta, vaan koet monipuolisen tehtävänkuvan kiinnostavana. Sijoituspaikkasi voi olla Kuopio, Oulu tai Seinäjoki. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet jo toiminut useamman vuoden vastaavassa roolissa. Sinulla on kokemusta tie-, katu- ja/tai aluesuunnittelun projekteista projektipäällikkönä tai vastuusuunnittelijana. Julkisen sektorin verkosto on kokemuksesi myötä jo olemassa, ja pystyt hyödyntämään sitä omalla alueellasi myös kaupallisessa mielessä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa insinöörin/diplomi-insinöörin koulutusta sekä suunnitteluohjelmistojen hallintaa (Novapoint, AutoCAD tai vastaavat). Työskentelet oma-aloitteisesti ja joustavasti sekä haluat edistää yhteistyötä niin omassa työyhteisössä kuin sidosryhmiemme kanssa.

Tarjoamme sinulle osaavan organisaation tuen ja monipuolisen tehtävänkuvan digitaalisessa toimintaympäristössä. Meillä saat vastuullisen roolin ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti vastuun myötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 21.9.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Marika Mertala, puh. 040 7088 176.

About the company

Maveplan Oy on toimintaansa järjestelmällisesti kehittävä monialainen RALA-sertifioitu SKOL-jäsenyritys. Asiakaskuntana ovat yritykset, valtio- ja kuntasektori sekä maaseutuelinkeinojen parissa toimivat julkiset ja yksityiset toimijat. Laajan kenttäorganisaation tuki yhdistettynä Oulun, Kuopion ja Seinäjoen toimistojen ydinosaamisalueisiin tarjoaa kilpailukykyiset puitteet menestyvälle ja laadukkaalle suunnittelutoiminnalle.