SALES MANAGER

Topbox Oy - Stockholm


Ansvarig för försäljningen i Stockholmsområdet

Ansvarig för försäljningen i Stockholmsområdet

Som Sales Manager hos Topbox får du en viktig nyckelroll i ett växande företag med höga ambitioner och starka varumärken.

Topbox befinner sig i en spännande expansionsfas där de utvecklar sin försäljning i Sverige. De söker nu en driven Sales Manager som vill vara med och bygga företaget på den svenska marknaden. Positionen innebär ett operativt säljansvar för Sverige, framförallt i Stockholmsområdet, där du självständigt bearbetar marknaden samtidigt som du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i Finland.

I tjänsten som Sales Manager ingår bland annat att:

  • Öka försäljningen och marknadsandelen i Stockholmsområdet
  • Söka upp och bearbeta kunder inom främst catering- och bryggeribranschen
  • Arbeta självständigt mot uppsatta försäljningsmål via proaktivt och strategiskt försäljningsarbete

Vi söker dig som har ett starkt driv med mycket energi och ett bra track record inom försäljning till exempel inom catering- eller bryggeribranschen. Du trivs bäst ute på fältet och är förtroendegivande och relationsskapande som person. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett snabbväxande företag med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) senast den 23 september 2020, via www.mercuriurval.se ref. nr. FI-15479. Frågor besvaras av Joonas Peuhkuri vid Mercuri Urval, tel. +46 73 366 75 90.

Topbox Oy logo

About the company

Topbox Oy producerar mobila bås som är lätta att flytta. Den första Topbox skapades 2004 efter en kunds specifika behov. Utvecklad och testad under finländska förhållanden. Intäkterna för innevarande räkenskapsår är cirka 5 miljoner euro och nästa årsmål är 10 miljoner euro.

En av de viktigaste nycklarna till företagets framgång är ständig produktutveckling. Kommande 2020-enheter är utrustade med bl a fjärrstyrd automatisering och robotik.

Topbox är verksamt i Finland, Sverige, Norge och Tyskland, och deras globalisering kommer att fortsätta enligt strategin. Läs mer om oss på www.topbox.fi