HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Hoivatilat Oyj - Espoo


Espooseen kehittämään ja johtamaan kiinteistöhankkeitamme.

Espooseen kehittämään ja johtamaan kiinteistöhankkeitamme.

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys, joka toimii aktiivisesti asiakkaidensa eduksi. Panostamme vahvaan asiakastyöhön ja haemme tiimiimme hankekehitys- tai projektipäällikköä.

Haemme hankekehitystiimiin hankekehityspäällikköä tai projektipäällikköä, toimipaikkana Espoo.

Toimit hankekehitys- ja projektipäällikkönä erilaisissa kiinteistöhankkeissa. Vastuullasi on uusien hoivakoti-, päiväkoti- ja palvelukorttelihankkeiden rakennuttaminen asiakaslähtöisesti. Tehtäviisi kuuluvat suunnittelun ohjaus, rakennusluvan hakeminen ja urakoitsijayhteistyö. Tarvittaessa ohjaat myös hankkeen kaavoitusta. Osallistut maanhankintaan, tutkit ja kartoitat potentiaalisia hankeaihioita ja kehität uusia hankkeita osana hankekehitystiimiä.

Odotamme, että osaat johtaa rakennusprojektia itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Olet innovatiivinen, energinen ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä. Koet uuden liiketoiminnan kehittämisen innostavana ja motivoivana. Sinulla on kokemusta hankekehityksestä ja/tai projektipäällikön tehtävistä. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai sinulla on useamman vuoden työkokemuksen, asenne ratkaisee. Sinulla on keskiasteen- tai korkeakoulututkinto, joka soveltuu tehtävään. Haluat työskennellä dynaamisessa kasvuyrityksessä.

Tarjoamme sinulle osaavan organisaation vankan tuen ja mahdollisuuden kehittää uutta ja jättää oma jälkesi liiketoimintaan ja yrityksen menestystarinaan. Meillä saat myös mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä ammatillisesti ja edetä uralla. Kilpailukykyisen kokonaiskompensaation lisäksi sinulla on mahdollisuus tulospalkkioon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 5.8.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-15030. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Marika Mertala, puh. 040 7088 176.

About the company

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys. Toimintatapamme on ainutlaatuinen. Kunnille olemme kokonaisvaltainen palvelukumppani. Yrityksille olemme partneri, joka huolehtii kiinteistöhankkeet alusta loppuun, tontin hankinnasta valmiin erityiskiinteistön ylläpitoon saakka. Suoraviivainen toimintatapamme tarjoaa sekä kunnille että yrityksille riskittömän vaihtoehdon kasvun haasteiden ratkaisuun. Listauduimme Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle maaliskuussa 2017. Omistuksessamme on kiinteistöjä yli 450 miljoonan euron arvosta noin 60 Suomen kunnassa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Espoossa ja Tukholmassa.