HANKEKEHITYSJOHTAJA

Newil&Bau - Helsinki


Hankekehitysjohtajaa kiinnostavimpaan asuntorakennuttajayhtiöön!

Hankekehitysjohtajaa kiinnostavimpaan asuntorakennuttajayhtiöön!

Oletko kokenut Hankekehitysjohtaja, jota kiinnostaisi työskentely Suomen kiinnostavimmassa asuntorakennuttajayhtiössä Helsingissä? Arvostatko työssäsi laajaa vastuualuetta ja kehitysmahdollisuuksia? Voisiko Newil&Bau olla seuraava työnantajasi?

Me olemme asuntorakennuttaja Newil&Bau. Rakennutamme kerrostaloja ja saneeraamme vanhoja rakennuksia ainutlaatuisiksi kaupunkikodeiksi kasvukeskuksissa. Konseptimme mukaisesti rakennetut kodit ovat huolellisesti suunniteltuja, kauniita ja toimivia.

Etsimme nyt tiimiimme avainhenkilöksi Hankekehitysjohtajaa kasvattamaan asuntorakentamishankekantaamme, rakentamaan ja johtamaan maanhankinnan, hankekehityksen ja suunnittelunohjauksen tiimejämme sekä tukemaan talokonseptimme kehittämistä. 

Tehtäväsi on vastata maanhankinnan, hankekehityksen ja rakennuttamisen toiminnoista. Tulet rakentamaan tiimit kuhunkin osa-alueeseen ja johdat niitä osallistuen itsekin erityisesti maanhankinnan ja hankekehityksen toteutukseen. Yhdessä tiimisi kanssa edelleen kehität toimintamalliamme kussakin toiminnossa. 

Tehtäväsi on kasvattaa olemassa olevaa hankekantaamme. Arvioit tonttiaihioiden kannattavuutta ja viet läpi merkittäviä asuntorakentamishankkeita alusta loppuun yhteistyössä suunnittelijoiden, konsulttien ja urakoitsijoiden kanssa. 

Johdat maanhankintaa, kehität edelleen prosessin toimintatapoja ja haet aktiivisesti uusia kehitysaihioita. Tunnistat ja tartut liiketoimintamahdollisuuksiin, luoden niistä kannattavia projekteja. Katsot kutakin projektia monesta näkökulmasta, varmistaen niin taloudelliset kuin laadulliset tavoitteemme täyttyvät ja ympäristönäkökulma tulee huomioiduksi. 

Toimit myös rakennuttajapäälliköiden esimiehenä ja kehität urakanhankintamalliamme yhdessä toimitusjohtajamme ja rakennuttajapäälliköiden kanssa. 

Toimit Suomen kasvavimmalla markkina-alueella, pääkaupunkiseudulla. Hyödynnät aiempien kokemustesi kautta syntyneitä verkostoja löytääksesi ne paikat alueet, joissa konseptimme mukaiset asunnot olisivat parhaita mahdollisia vaihtoehtoja asiakkaillemme. 

Siinä missä näet mahdollisuudet, olet myös realisti. Teet työtäsi hyvin itsenäisellä otteella, kuitenkin tiiviissä yhteistyössä alaistesi, yhteistyökumppanien ja esimiehesi, eli toimitusjohtajan kanssa. Saat luoda oman tiimisi, jonka kanssa toteutatte hienoja projekteja.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta ja näyttöjä tuloksista hankekehityksessä. Olet tuloshakuinen  ja omaat vahvaa aloitekykyä sekä olet vahva neuvottelija. Sinulla on tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Olisitko kiinnostunut kuulemaan lisää? Tarkempia tietoja antaa Mercuri Urvalissa Ari Pekka Kivinen, puh. 050 564 6606. Voit jättää soittopyynnön myös sähköpostitse aripekka.kivinen@mercuriurval.com.

About the company

Newil & Bau on asuntorakennuttaja, jonka missiona on palauttaa kunnianhimo uuden rakentamiseen. Yhtiö rakennuttaa uniikin konseptinsa mukaisia kerrostaloja ja saneeraa vanhoja rakennuksia ainutlaatuisiksi kaupunkikodeiksi kasvukeskuksissa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 on noin 17 miljoonaa euroa ja hankekanta 60 miljoonaa euroa, josta rakenteilla on n. 130 asuntoa. Newil & Bau työllistää seitsemän henkilöä ja sen toimintaa tukevat vakavaraiset rahoittajakumppanit.