AVAINHENKILÖT

UROS LIVE -areena - Tampere


Tule mukaan Suomen ykkösareenalle!

Tule mukaan Suomen ykkösareenalle!

Haemme huippuosaajia vastaamaan UROS LIVE -areenan myynnistä, tapahtumatuotannosta ja digitaalisesta liiketoiminnasta. Haluatko olla toteuttamassa ainutlaatuisia tapahtumia ja elämyksiä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa?

Katso tarkemmat tehtäväkohtaiset kuvaukset ja hae paikkaa alla olevista linkeistä.

TUOTANTOVASTAAVA
- vastaamaan areenan omien ja yhteistyökumppaneiden tapahtumien toteutumisesta

UROS LIVE tuotantovastaava

 TAPAHTUMAPÄÄLLIKKÖ

- vastaamaan areenan tapahtumien koordinoinnista, hankinnasta ja yhteistyöstä tapahtumajärjestäjien kanssa

UROS LIVE tapahtumapäällikkö

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen uuden ykkösareenan liiketoimintaa yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Reilun ja kannustavan työyhteisön lisäksi saat paikan elämysten eturivistä täynnä kehitysmahdollisuuksia ja tilaisuuden tehdä jotakin aivan uutta ja ennen näkemätöntä. 

Katso hakuohjeet ja lisätiedot yllä olevista linkeistä. Lisätiedot Mercuri Urvalin director Esko Oja, puh. +358 40 662 4464 ja senior consultant Lassi Välimäki puh. +358 40 514 9778.

 
UROS LIVE -areena logo

About the company

UROS LIVE -areena on ensimmäinen kaupungin ydinkeskustaan nouseva elämysareena Euroopassa. Areenan urheilu-, viihde- ja kongressitarjonnasta vastaavat Suomen johtavat toimijat. Hotellitoiminnasta vastaa Lapland Hotels ja ravintolatarjonnan takaa löytyvät muun muassa NoHo Partners, Hartwall, RedBull, Löfbergs, Pingviini ja Altia. Viihteen lippulaivana toimii Veikkauksen kasino. Lisäksi Tapparan ja Ilveksen kotipelit muodostavat tärkeän osan tapahtumista. Lipunmyynnistä kaikkiin tapahtumiin vastaa Lippupiste. UROS LIVE -areena valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Areenan omistavat LähiTapiola, OP, Ilmarinen, SRV sekä Tampereen kaupunki.