REHTORI

Oulun Ammattikorkeakoulu Oy - Oulu


Johtamaan ja kehittämään Oamk:n toimintaa kokonaisvaltaisesti

Johtamaan ja kehittämään Oamk:n toimintaa kokonaisvaltaisesti

Oulun ammattikorkeakoulussa tehdään pohjoisen menestyjiä ja huomisen hyvinvointia. Tule mukaan tukemaan Pohjois-Suomen menestystä ja kehittämään aktiivisesti korkeakoulutusta sekä alueen työ- ja elinkeinoelämää.

Rehtorina johdat ja kehität ammattikorkeakoulun toimintaa. Vastaat ammattikorkeakoulun tehtävien taloudellisesta, tehokkaasta ja tuloksellisesta hoitamisesta sekä ammattikorkeakoulun kehittämisestä ja toiminnan ohjauksesta. Tehtävänäsi on osakeyhtiölaissa toimitusjohtajalle säädettyjen tehtävien lisäksi myös vastata hallituksessa käsiteltävien asioiden valmistelusta, esittelystä ja täytäntöönpanosta. Tukenasi sinulla on vararehtori ja koulutusyksiköiden johtajista koostuva johtoryhmä sekä keskeisten palvelutoimintojen asiantuntijat. Edellytämme sinulta tohtorin tutkintoa, tehtävien hoitamiseksi tarvittavaa kykyä ja ammattitaitoa, käytännössä osoitettua hyvää johtamistaitoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa. 

Mikäli olet muutoin erityisen ansioitunut tehtävään, on myös ylempi korkeakoulututkinto riittävä. 

Odotamme sinulta näkemystä koulutustoiminnan ja TKI-hanketoiminnan kehittämisestä sekä elinkeinoelämän ja koulutuksen yhteistyön ylläpidosta ja edistämisestä. Lisäksi edellytämme vahvoja näyttöjä onnistuneiden muutoshankkeiden toteutuksesta. 

Rehtorin valitsee ammattikorkeakoulun hallitus. Tehtävän palkkauksesta ja muista ehdoista sovitaan erikseen. 

Hakeminen

Sähköiset hakemukset liitteineen (ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemuskirje) pyydetään jättämään viimeistään 30.4.2020. Tehtävää haetaan Oulun ammattikorkeakoulun  sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?aad6f91eTehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtaja Jouko Niinimäki. Voit jättää yhteydenottopyynnön hänen sihteerilleen Annika Giavedonille puhelimitse p. 029 448 4071 tai sähköpostilla annika.giavedoni (at) oulu.fi. Lisätietoja voit kysyä myös Mercuri Urvalin Johanna Massalta, p. 040 144 3333. 

About the company

Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 500 työntekijän muodostama monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Tiivis yhteistyömme yritysten ja yhteisöjen kanssa luo pohjan opiskelijoidemme korkeatasoiseen ja ajantasaiseen osaamiseen. Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, vastuullisuus ja vaikuttavuus. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintamme painoalat ovat ympäristöviisaus, kestävä hyvinvointi ja digitaalinen murros.