ACCOUNT MANAGER

Tukemaan Carl Zeissin liiketoiminnan kasvua

Oletko kiinnostunut optiikan, hienomekaniikan ja/tai instrumenttialan tuotteista? Tarjoamme mahdollisuuden liittyä globaalin markkinajohtajan mukaan myymään huippuluokan teknologiatuotteita.

  • Location

    Vantaa

  • Company

    Carl Zeiss Oy

  • Reference number

    FI-14680

www.zeiss.fi

The position

Haemme Account Manageria tukemaan myynnin kasvua sekä rakentamaan ja kehittämään pitkäaikaisia asiakassuhteita. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kasvaa huippumyyjäksi globaalin markkinajohtajan sisällä. Ymmärrät asiakkaidemme liiketoimintaa ja vastaat ZEISS-tuotteiden myynnistä, neuvonnasta ja markkinoinnista.  Tukenasi ovat pohjoismaisen myyntitiimin kollegat sekä myyntijohtaja.

Sinulla on kokemusta tieteellisistä tutkimuksista sekä mahdollisesti jo hieman kaupallista kokemusta. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden kyky. Työskentelytapaasi kuvaavat oma-aloitteisuus, suunnitelmallisuus ja asiakaslähtöisyys. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaskohtaamisissa olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava. Soveltuva koulutus esimerkiksi biotieteistä katsotaan eduksi. Työskentelet sujuvasti englanniksi, joka on konsernimme työkieli. Muu kielitaitosi (erityisesti ruotsi ja saksa) antaa selkeää lisäarvoa.

Tarjoamme innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi osaavan ja mukavan työtiimin sekä itsenäisen vastuualueen. Carl Zeissilla olet mukana eturintamassa myymässä huippuluokan teknologiaa. Meillä on toimipiste Vantaalla ja myös etätyö on mahdollista esimerkiksi Tampereelta käsin.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 26.11.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14860. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Joonas Peuhkuri, puh. +358 40 352 11 71. Tule mukaan kasvavaan, kansainväliseen ja uramahdollisuuksia tarjoavaan organisaatioon!


About the company

Carl Zeiss Oy:llä on vahva tuotevalikoima huippuluokan teknologiaa: mikroskooppeja, elektronimikroskooppeja, diagnostisia laitteita, silmälasereita, leikkausmikroskooppeja, mittaustekniikkaa sekä kiikareita ja tähtäinkiikareita. Carl Zeiss Oy on osa ZEISS-konsernin pohjoismaista aluetta, johon kuuluvat Tanska, Norja, Suomi ja Ruotsi. Sillä on noin 160 työntekijää, joista noin 20 Suomessa vastaa ZEISS-tuotteiden myynnistä, huollosta, neuvonnasta ja markkinoinnista.

Kansainvälinen ZEISS-konserni on optiikan, hienomekaniikan ja instrumenttialan globaali markkinajohtaja. Konsernilla on omia yhtiöitä yli 30 maassa, ja sillä on edustajia yli 100 maassa. ZEISS omistaa tehtaita Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Meksikossa ja Aasiassa. Sen pääkonttori sijaitsee Oberkochenissa eteläisessä Saksassa. Konsernin maailmanlaajuinen liikevaihto on 4,2 mrd euroa ja sillä on noin 25 000 työntekijää. ZEISS on ollut olemassa jo yli 165 vuotta, ja se on tänä päivänä aktiivinen toimittaja useilla eri alueilla kuten auto- ja lentokoneteollisuudessa, tutkimuksessa, materiaalitieteessä, silmälääketieteessä, kirurgiassa, onkologiassa ja julkisella sektorilla.