ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Malmberg-Elektro Oy - Tampere, Turku, Pori, Vaasa, Seinäjoki/Länsi-Suomi


Oletko sähkötarvikealan myynnin ammattilainen?

Oletko sähkötarvikealan myynnin ammattilainen?

Haemme Aluemyyntipäällikköä vastaamaan Malmberg-Elektro Oy:n sähkötarvikkeiden myynnistä Länsi-Suomen alueella.

Malmberg-Elektro Oy:n aluemyyntipäällikkönä vastaat alueesi myynnin kehityksestä sähkötarviketuotealueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä alueesi sähköurakoitsijoiden, OEM teollisuuden, konevuokraamoiden ja sähkötarvikevähittäiskaupan sidosryhmien kanssa. Tehtävääsi kuuluvat asiakassuhteiden, myynnin ja liiketoiminnan aktiivinen kehittäminen. Liikut aktiivisesti myyntialueellasi, joka on Länsi-Suomen lääni. Voit toimia kotitoimistolta joko Pirkanmaan alueelta tai muualta myyntialueella, josta on hyvät kulkuyhteydet.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöjä menestyksekkäästä kenttämyyntityöstä teknisten tuotteiden parissa. Arvostamme kokemusta sähkötarviketuotteiden myynnistä ja Länsi-Suomen asiakaskentän tuntemista. Keskeistä työssä on aktiivinen ote asiakkuuksien kehittämiseen sekä aktiivinen uusien asiakkaiden hankinta. Toimit luontevasti eri asiakasryhmien kanssa ja ymmärrät heidän tarpeitaan. Pyrit ratkaisukeskeiseen myyntiin ja osaat tarvittaessa hyödyntää oman organisaation sisällä olevaa teknistä asiantuntemusta. Olet aktiivinen ja innokas oppimaan uutta sekä valmis haastamaan itseäsi ja ylittämään tavoitteesi. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.   

Tarjoamme itsenäisen ja haasteellisen tehtävän, kilpailukykyiset ja korkealaatuiset tuotteet ja erinomaiset mahdollisuudet menestyvälle myyjälle. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Marcus Jensen, p. 040 551 7741. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen maanantaihin 18.11.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI- 14677.

About the company

Vuonna 1981 perustettu Malmbergs Group toimittaa sähkötarvikkeita erilaisia työvälineitä ammattikäyttöön. Yritys listautui Tukholman pörssiin vuonna 1999. Pääkonttori sijaitsee Kumlassa Ruotsissa ja tytäryhtiöt toimivat Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Hong Kongissa. Työntekijöitä konsernilla Pohjoismaissa on yli 170 ja myymälöitä reilu kolmekymmentä. Toiminta-ajatuksenamme on tehdä reitti asiakkaan ja valmistajan välillä mahdollisimman helpoksi ja kustannustehokkaaksi. Tarjoamamme sisältää asiakaslähtöisen ja laadukkaan tuotevalikoiman, houkuttelevat hinnat ja nopeat toimitukset. Toimintaamme kuvaa ammattimaisuus ja palvelu. Malmbergs on sertifioitu laadun, ympäristön ja turvallisuuden puolesta ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 standardien mukaisesti.