Projektipäällikkö, automaatio

kehittämään tehtaidemme automaatiota

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme projektipäällikköä johtamaan automaatioinvestointiprojektejamme tehtaillamme

  • Location

    Parainen

  • Company

    Paroc Group Oy

  • Reference number

    FI-12622

www.paroc.fi

The position

Tehtäväsi on tukea tehtaitamme automaatioprosesseissa ja kehittää automaatiokonseptiamme. Toimit projektipäällikkönä kehitys- ja investointiprojekteissa selvitys-, suunnittelu-, toteutus- ja käyttöönottovaiheissa. Vastaat projektisuunnitelmista, kustannuksista ja aikataulusta sekä projektin laajuudesta. Ohjaat ja tuet asiantuntijoita automaatiojärjestelmien, tietojärjestelmien ja ohjelmistojen kehittämisessä. Työskentelet yhdessä tiimin kanssa uusien investointien ja automaatiojärjestelmien käyttöönotoissa sekä varmistamassa sujuvan tiedon siirron ja kommunikoinnin järjestelmien välillä. Teet selvityksiä uusista ratkaisu- ja teknologiamahdollisuuksista ja viet valittuja kehitystoimenpiteitä käytäntöön. Olet avainhenkilö toimintojen tehostamisessa, lisäkapasiteetin hankinnassa sekä automaatioasteen nostamisessa entisestään tehtaillamme. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, kehitystiimien ja ulkoisten kumppanien kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa taustaa automaatioratkaisujen käytöstä ja kehittämisestä teollisuudessa (esim. prosessi- ja valmistavateollisuus) tai automaatiopalveluiden tarjoajalla (esim. insinööritoimistot, konsultointi). Hyödynnät tehtävissä kokemusta ja osaamistasi projektipäällikkönä toimimisesta automaatio- ja tietojärjestelmien alueella sekä niihin liittyvistä ohjelmistoista ja logiikoista (esim. Siemens, ABB, Beckhoff). Eduksi katsotaan lisäksi mahdollinen taustasi esim. automaatio-ohjelmoinnista (esim. PLC, C, Codesys), robotiikasta, sähkösuunnittelusta ja/tai Servo-ohjaimista ja moottoreista. Soveltuva koulutustausta esim. automaatiotekniikasta ja tietojärjestelmistä (AMK Ins. tai DI) on hyödyksi, mutta oleellisempaa on ammatillinen osaamisesi ja kokemuksesi sekä kykysi oppia uutta. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kieltä. Tehtävän sijainti on Parainen. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen uramahdollisuuden Engineering-yksikössämme, joka vastaa investointiprojektien toteutuksesta ja teknisestä tuesta tuotantolaitoksissamme kansainvälisesti. Olemme luoneet vuosien aikana oman tuotantoteknologiamme ja toimintamallit, joita kehitämme jatkuvasti. Meillä voit kasvaa menestyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossa ja rakentaa kestävämpää tulevaisuutta. Tutustu lisää videollamme Paroc Operations & Technology Careers.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-12622. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, eli hae pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Esko Oja, puh. 0207 420 535.


About the company

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme lähes 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavan rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.

Työllistämme noin 1840 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä myyntitoimistoissamme. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 411 miljoonaa euroa. Paroc on osa Owens Corningia.

Katso lisää: www.paroc.fi