Marketing Manager

Frederiksen Scientific A/S - Ølgod


Passion for science

Passion for science

Kan du vise vejen i den digitale transformation og er du optaget af kunderejsen? Hos Frederiksen Scientific får du en enestående mulighed for at påvirke undervisningen indenfor STEM-fagene (Science, Technology, Engineering and Mathematics)

Rejsen er begyndt…

Som en del af ledergruppen og med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for at udvikle og implementere virksomhedens fremtidige marketingstrategi. Denne skal være med til at indfri virksomhedens mission om i højere grad at gøre naturvidenskaben relevant og inspirerende for både undervisere og elever. Den overordnede vision er at skabe de rette forudsætninger og den rette grobund for fremtidens innovation, som starter netop i undervisningen mellem børn og unge og deres undervisere lige fra folkeskolen til den videregående uddannelse. 

Sideløbende med udvikling og eksekvering af strategien får du ansvaret for virksomhedens digitale transformation, hvor rejsen netop er påbegyndt. Eksekveringen kommer i begge tilfælde hovedsageligt til at ske i samarbejde med to lokale marketingmedarbejdere, den danske ledergruppe og markedscheferne i de to datterselskaber (Norge og Holland). 

Du kommer til at vise vejen i forhold til at få defineret kunderejsen, og du kommer til at vise vejen i forhold til den digitale transformation.  

Forretningsudvikler med solidt marketing afsæt og kommercielt mind-set

Din dagligdag hos Frederiksen Scientific er præget af opgaver lige fra operationelle hands-on marketingopgaver til projektledelse og lancering af internationale kampagner.

Dine konkrete opgaver i rollen forventes at blive:

  • Udvikling og implementering af den overordnede marketingstrategi
  • Koordinering, kommunikation og planlægning af marketingtiltag
  • Ledelse og projektledelse
  • Implementering og integration af systemer
  • Forretningsudvikling, udvikling af kunderejsen, markedsanalyser mv.
  • Samarbejde med ledergruppen m.fl. omkring fremtidige servicedesign
  • Udarbejdelse af content samt lancering af kampagner og tiltag på tværs af markeder

For at opnå succes i jobbet, er det afgørende at du har både lyst og evne til at bidrage aktiv til forretningens udvikling i tæt samarbejde og sparring med dine lederkollegaer.

Personligt er du drevet af kundens oplevelse, og du formår via din evne til at analysere, planlægge og eksekvere at skabe en stærk positionering sammen med synlige resultater.

Du formår at facilitere og koordinere projekter på tværs af markeder og du besidder et stærkt kommercielt mind-set, som du aktivt sætter i spil.  Den digitale transformation kræver, at du har en god systemforståelse og helt ideelt har du tidligere arbejdet med tilpasning og implementering på tværs af enheder eller markeder. 

Vi forestiller os, at du har en solid marketing-baggrund og tidligere har arbejdet i en rolle med mange interessenter. Du kommunikerer tydeligt både i skrift og tale og du kan begå dig professionelt på både dansk og engelsk. 

Rent uddannelsesmæssigt har du ideelt set en kandidatuddannelse som eks. cand.merc. eller cand.negot. Din brancheerfaring er ikke relevant, men det er derimod afgørende at du besidder en god forretningsforståelse og har arbejdet med digitalisering.

 

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV.

Referencenummer: DK-07739

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior konsulent, Helene Tersbøl Kristiansen fra Mercuri Urval på tlf.: +45 4132 8607

About the company

Frederiksen Scientific blev i 1954 grundlagt af fysiklærer Søren Frederiksen, hvis mål var at udvikle undervisningsudstyr, som han kunne inddrage i sin undervisning. Dette gjorde fundamentet for den virksomhed som består i dag; en førende virksomhed på det danske marked med internationalt vokseværk.

En ny strategi baner nu vejen for virksomhedens næste udviklingstrin, hvor visionen er at skabe det naturvidenskabelige grundlag for fremtidens innovation. En fremtid som sker, når naturvidenskaben gøres relevant, spændende og inspirerende fra første møde. I sidste ende drejer det sig om at udvikle en viden, der på den lange bane sætter vores samfund i stand til at løse væsentlige udfordringer som klimaforandringer, mangel på rent vand, og vedvarende energiforsyning. Plus en række nye muligheder for udvikling, som vi slet ikke kender endnu.

Virksomheden består af ca. 50 medarbejdere, hvoraf størstedelen arbejder i Ølgod. Produktsortimentet består af mere end 6.500 produkter, hvilket udgør et næsten komplet program indenfor undervisningsudstyr til naturfagsundervisning. Kunderne er typisk skoler og øvrige uddannelsesinstitutioner og en stor del af afsætningen sker via nethandel.

Besøg virksomhedens hjemmeside på www.frederiksen-scientific.dk