Video Content Creator

Naturli’ Foods A/S - Vejen


In-house bureau for Naturli’ Foods A/S

In-house bureau for Naturli’ Foods A/S

Kom med på rejsen i etableringen af et kreativt og ambitiøst in-house bureau til at understøtte Naturli’ Foods A/S’ go-2-market-strategi. Med engagerende content og et kreativt og modigt mind-set tager du storytelling til et helt nyt niveau.

Dragsbæk A/S har de seneste mange år vist stor evne til at udvikle nye produkter og kommercialisere disse. Naturli’ brandet og produkterne herunder udgør en væsentlig andel af den samlede udvikling Her ser Dragsbæk A/S store muligheder i løbende produktudvikling og kommercialisering med en go-2-market-strategi, som understøttes af stærke in-house marketingkompetencer. Til at underbygge positionering og branding af Naturli’ Foods A/S etableres et in-house bureau, Naturli’ Green House, til at udvikle marketingplaner og content via agile processer.

Naturli’ Green House har haft en flyvende start på 2020 og styrker nu holdet med nye, ambitiøse og kreative specialistkompetencer til at understøtte ambitionen og strategien på det danske og de internationale markeder – og nu har DU mulighed for at komme med på rejsen.

Du fortæller historier og har tårnhøjt engagement
Som Video Content Creator har du overordnet ansvar for at producere digital og visuel content, der engagerer de mere end 350.000 følgere på diverse danske og internationale SoMe-platforme. Du får reference til bureauets Art Director, som er din opdragsgiver, men vil generelt blive en del af et dynamisk, kreativt og engageret team i Naturli’ Green House, der hver dag er på en mission.

Du holder dig ajour med de internationale tendenser og udfordrer al konventionel tænkning inden for fødevarer og bæredygtighed. I tæt samarbejde med blandt andre Art Director og SoMe Manager har du ansvar for en række KPI’er for flere brands’ performance på de sociale medier. Herunder ikke mindst Naturli’ Foods, som er toneangivende i debatten om bæredygtige, innovative og ukonventionelle fødevarer.

Du får overordnet ansvar for at producere og klippe video content, og du får blandt andet følgende konkrete opgaver og ansvarsområder: 

 • Video
 • Editing
 • Kreativ udvikling
 • Etablering af in-house studio
 • Koordinering og planlægning af optagelser til SoMe
 • Aktiv deltagelse i marketingteamet.

Be the change
Som Video Content Creator hos Naturli’ Foods A/S har du passion og ”ild i øjnene”. Du går med liv og sjæl op i at fortælle historier, der stjæler din modtagers opmærksomhed fra første sekund.
Du har et godt overblik og formår at bevare overskuddet til kreativitet i selv de mest intense øjeblikke. Du trives med en central position, hvor du er til skue og bliver målt på din indsats 24/7. Du rebounder fra kritik og formår konstruktivt at vende inputs til nye og kreative tiltag. Endelig er det afgørende, at du er holdspiller og forstår, at du kun er en succes, når hele holdet er i mål.

 

 • Du tænker som et bureau og har kommerciel forståelse
 • Du har hjemmebanefordel på SoMe
 • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du kender alt til forskellige formater til forskellige medier
 • Du er proaktiv og har et formidabelt overblik
 • Du er en resultatorienteret teamplayer

What’s in it for me?
Som Video Content Creator hos Naturli’ Foods A/S bliver du del af en stor international organisation med tårnhøje ambitioner. Naturli’ er spydspids i Orkla, og man har stor bevågenhed grundet fokus på innovation af bæredygtige fødevarer.
Du får mulighed for at sætte dit aftryk på Naturli’ og få et stort ansvar i at være ansigtet udadtil via de sociale medier. Du bliver medskaber af Naturli’, hvor dit input vægter og forventes.

Skal du med på rejsen?
Upload dit CV inkl. link til dit bud på en Naturli' SoMe video, i stil med nedenstående videoer:

FOOD APPEAL FILM: 

https://www.dropbox.com/s/6wewf1xwmanh6zx/Naturli-Islancering-16-9-20sek.mp4?dl=0 

https://www.dropbox.com/s/wm6qoqcl90b0jna/Frugtbar-%20FOOD%20APPEAL%2015%20SEK_B.mp4?dl=0 

VOX POP FILM: 

https://www.dropbox.com/s/taydpwt6ysatvsi/Dark_10sek_16-9.mp4?dl=0 


Referencenummer: DK-07608

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Signe Thostrup, Mercuri Urval, på mail signe.thostrup@mercuriurval.com.

About the company

Naturli’ Foods A/S er en del af Dragsbæk A/S, som er en moderne fødevarevirksomhed med hovedsæde i Thisted i Nordvestjylland. Naturli’ Foods A/S har base på Grønvang i Vejen.

Dragsbæk beskæftiger omkring 300 ansatte og eksporterer til mere end 30 lande på verdensplan. Dragsbæk A/S er eksperter på sine forretningsområder og deler viden og erfaring med sine kunder for at sikre fremskridt og vækst. Selskabet har siden 2006 haft den norske FMCG-koncern Orkla med – med over 40 mia. NOK i omsætning – som majoritetsejer.

Læs mere om Naturli’ her: www.naturli-foods.dk
Læs mere om Dragsbæk her: www.dragsbaek.dk
Læse mere om Orkla her: www.orkla.dk