Chefkonsulent

Thyborøn Havns Fiskeriforening - Thyborøn / Danmark


Thyborøn Havns Fiskeriforening

Thyborøn Havns Fiskeriforening

.

Thyborøn Havns Fiskeriforenings opgave er at varetage fiskernes interesser og lokalt virke til fiskeriets fremme i Danmark. Det ligger os på sinde, at fiskeren kan have en så nem hverdag som muligt gennem vejledning fra os i det gældende regelsæt. Fiskeren kan få sparring hos os og vi får til gengæld en god føling med, hvad der rører sig i fiskeriet. Thyborøn Havns Fiskeriforening ønsker at være en attraktiv forening, man som fisker gerne vil være medlem af. Kontoret skal være et godt sted at komme, både som fisker og for andre med tilknytning til fiskeriet. Vi lægger vægt på at være en god arbejdsplads, hvor den gode stemning smitter af på vores medlemmer og gæster.

Thyborøn Havns Fiskeriforening søger en chefkonsulent, der vil blive en central del af havnens liv, fiskerierhvervet og Thyborøn og omegn. Du behøver ikke vide alt om fiskeri til at starte med. Du vil få mulighed for at ”vokse ind i” jobbet, og også – såfremt motivation og kompetencer rækker – få mulighed for avancement til direktør. 

Vi vil gerne være med til at give et indblik i det at være fisker. Vi deltager derfor aktivt i samarbejder og projekter, hvor formålet er at markedsføre den friske fisk og fortælle historien om fiskeriet, som vi oplever den. 

Du vil få et særdeles alsidigt job med opgaver lige fra ledelse, pressehåndtering, sagsbehandling, erhvervsudvikling og lobbyisme. Du vil skulle skabe (eller allerede have) et meget stort netværk, der strækker sig fra foreningens medlemmer til byens borgere, virksomheder og offentlige myndigheder. 

Læs mere om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat

Vi afholder samtaler løbende. På grund af Covid-19 vil samtalerne evt. foregå via Skype eller telefon.
 

About the company

Thyborøn Havns Fiskeriforening blev stiftet 23. oktober 1929. Foreningens medlemmer består af partsfiskere og fartøjsejere og er medlem af Danmarks Fiskeriforening. Foreningen er Danmarks største lokalforening.