I rätt miljö och omständigheter, har alla förutsättningar för att lyckas

By Carl Pauly Sofia Hjort Lönegård

Forskning visar att organisationer som attraherar, motiverar och utvecklar rätt personer överträffar de som inte gör det. Verkligt framgångsrika organisationer bygger rätt förmåga och talang på alla nivåer – med människor som kan föra organisationen in i framtiden.

Det lämnar dig med frågan: Hur säkerställer jag att människorna i min organisation kan prestera sitt bästa?”

Hej Carl Pauly, Partner på Mercuri Urval. Berätta mer om din passion för ledarskap och ledarskapsutveckling? 

Jag har varit i bolaget i mer än 20 år, och det som håller mig motiverad är att jag innerligen tror på människors potential. Varje människa har en inneboende kraft och vilja att utvecklas. I rätt miljö och under rätt omständigheter, så har verkligen alla förutsättningar för att lyckas – det är min fasta övertygelse. 

Att arbeta hos Mercuri Urval är att få jobba med den tanken varje dag. Det gäller både i min interaktion med alla våra fantastiska kunder, med skarpa kandidater, och med väldigt kompetenta kollegor. Under åren har jag kontinuerligt arbetat med ledarskap genom denna grundtanke.  

Har man i 20 varit år på samma företag så har man fått möjlighet att hjälpa kunder att bli framgångsrika, inte bara här och nu, utan man har kunnat följa med dem under en långsiktig utveckling. Jag har kunnat följa personer som man hjälpte att få sitt andra eller tredje jobb genom Mercuri Urval, som nu har blivit långvariga uppdragsgivare. 

När det gäller oss själva, på Mercuri Urval, så är det roligaste att se de unga personer som man rekryterat in växa med uppgiften, och nu skapar resultat för kunder, kandidater och Mercuri Urval! 

Med din mångåriga erfarenhet i branschen, och 20 år hos Mercuri Urval, hur ser du på framtiden? 

Jag har fortfarande energin, viljan och potentialen att fortsätta att utvecklas med mina kunder inom det viktigaste området för varje företag – ledarskap!  

 

Vill du komma i kontakt med Carl? Läs mer här. 

Vill du veta mer hur Mercuri Urval arbetar med ledarskap och ledarskapsutveckling? Lär mer här och här.