Account Manager

Infolearn - Vlaanderen


Pionierswerk leveren in de sterke groeimarkt van e-learning

Pionierswerk leveren in de sterke groeimarkt van e-learning

Infolearn is één van de top dienstverleners van innovatieve leer- en ontwikkelingssoftware voor de zorgsector. Met een reeds sterk ontwikkeld netwerk van klanten/partners in Nederland, willen ze nu de Belgische markt verder uitbouwen en onderhouden.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je neemt het voortouw om de Belgische markt verder in kaart te brengen en uit te bouwen. Je hebt dagelijks contact met prospecten en bestaande klanten.
  • Je bent actief in de markt, op netwerkevents en beurzen en streeft ernaar om de branding en naamsbekendheid van Infolearn in België te verhogen. Dit doe je vooral binnen de zorgsector, maar je houdt ook je ogen open voor opportuniteiten in andere sectoren.
  • Je onderhoudt de reeds opgebouwde relaties met klanten en volgt hen van dichtbij op. Je biedt hen een hoog servicegehalte, spot extra opportuniteiten en creëert zo langetermijnrelaties.
  • Je analyseert en luistert uiterst grondig naar de noden en doelstellingen van klanten en vertaalt deze in de juiste Infolearn oplossingen. Je stelt je op als adviseur.
  • Je werkt nauw samen met collega-consultants en ontwikkelaars tijdens implementatieprojecten. Je stemt op regelmatige basis af met de klanten over het projectverloop.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een Bachelor bij voorkeur in een economisch richting of gelijkaardig door ervaring.
  • Je hebt bewezen ervaring in een sales functie waar projectmatig verkopen/solution selling centraal staat. Je kan zeer goed noden capteren en hier totaaloplossingen aan koppelen.
  • Je hebt affiniteit met IT en hebt bij voorkeur softwareoplossingen verkocht. Ervaring in dit te doen in de zorgsector is een plus.
  • Je bent bereid veel op de baan te zijn en combineert home office met sparren tussen de collega’s in de kantoren te Gent en Nijmegen.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands. Frans is een meerwaarde.

Aanbod

Sterk groeiend bedrijf, met een innovatieve e-learning software waar vandaag veel vraag naar is en in de toekomst zal blijven boomen. Focus op de zorgsector waar vraagstukken rond opleiden en ontwikkelen van mensen een hot topic is. Reeds een top 3 partij in Nederland en momenteel aan het pionieren in België. Een markt waar nog heel wat business te ontwikkelen valt. Prima perspectieven qua toekomstmogelijkheden. Financieel kerngezond. Ambitieus team met veel energie, dynamiek en vrijheid in de job.

Interesse?

We werken samen met Mercuri Urval, specialisten in Executive Search, Talent Management en Rekrutering & Selectie. Gelieve je CV en motivatie te versturen via www.mercuriurval.com (ref.no. BE-05721).  Voor bijkomende informatie, gelieve contact op te nemen met Maxim Swinnen (maxim.swinnen@mercuriurval.com).

About the company

De innovatieve leer- en ontwikkeloplossing van Infolearn speelt in op zowel de praktische als strategische uitdagingen binnen het domein leren en ontwikkelen. Met hoofdkantoor in Nijmegen, een hub in Gent en een enthousiast team van circa 35 ervaren consultants, onderwijskundigen, accountmanagers, ontwikkelaars en vormgevers heeft Infolearn dé experts in huis waarmee op efficiënte wijze de oplossing wordt geïmplementeerd. Door de modulaire opbouw van de software biedt Infolearn een geïntegreerde totaaloplossing aan die veel verder gaat dan het gemiddelde Leer Management Systeem (LMS). Verschillende functionaliteiten, zoals Performance Support en strategische personeelsplanning, kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Zo wordt de persoonlijke ontwikkeling van werknemers inzichtelijk, ontstaat er ruimte voor talent en doorgroei en kan teamontwikkeling gestimuleerd worden. Mede daarom sluit die oplossing naadloos aan op de leer- en ontwikkelambities, maar ook het compliance-management van organisaties in een groot aantal sectoren, waaronder zakelijke dienstverlening, transport & logistiek, cure (ziekenhuizen & revalidatie), care (VVT & gehandicaptenzorg) en (Semi-)overheid.

Hun visie: wij geloven dat mensen die zich continu blijven ontwikkelen zekerder zijn over zichzelf en hun handelen, gelukkiger zijn en beter presteren in hun werk.