Media Account Manager - Urban Media

Clear Channel - Brussel, Gent of Antwerpen


Leid de commerciële ontwikkeling van Clear Channel in België

Leid de commerciële ontwikkeling van Clear Channel in België

Uitdagende mix van creatief denken en sales bij een toonaangevende internationale speler gespecialiseerd in media out-of-home communicatie. Een functie met directe impact op klanten en waar oplossingsgericht denken en autonomie cruciaal zijn.

Account Management – Media – Project Management 

Je verkoopt monumentale advertentieruimtes (spandoeken op stelling) en out-of-the-box acties aan nationale klanten. 
Je onderhoudt een nauw contact met de bestaande en potentiële klanten (adverteerders). Je bouwt deze relaties verder uit op lange termijn door middel van jouw servicegerichte aanpak.
Je analyseert de situatie van de klant (welke producten werken het beste, processen, lay-out van de installaties, omgevingsfactoren,...), denkt mee en biedt oplossingen op maat.
Je creëert en stelt creatieve, buitengewone en realistische oplossingen voor die aan de noden van de klanten beantwoorden. 
Je volgt de projecten en resultaten nauw op en toetst deze af aan de vooropgestelde objectieven en je stuurt bij waar nodig. Je staat daardoor wekelijks in contact met de andere business units van Clear Channel (National Sales, Development & Operations).
Je volgt de marktevoluties en concurrenten nauwgezet op en speelt hier gericht op in. Je houdt commerciële opportuniteiten in de gaten en verzekert de sterke marktpositie van Clear Channel.
Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager van Urban Media. Je bent vnl. actief in de regio’s Brussel en Antwerpen.

Commercieel – Creatief – Relationeel  
 
Je hebt minstens 3 jaar commerciële ervaring in een B2B omgeving en hebt bovendien een passie voor relationele verkoop met een focus op media en langetermijnrelaties. Ervaring in een gelijkaardige sector is een grote plus. 
Je bent zeer goed tweetalig Nederlands/Frans en drukt je vlot uit in het Engels.
Je bent flexibel en kan  je gemakkelijk aanpassen aan onvoorziene omstandigheden. je bent gepassioneerd door reclame. Je bent nieuwsgierig en betrokken bij je werk. 
Een self-starter en die autonoom kan werken. Je staat sterk in je schoenen.
Creatief in het vinden van de beste oplossingen. 
Je bent graag op de baan en stelt je bijgevolg flexibel op.

Internationaal bedrijf – Wereldleider – KMO Mentaliteit
 
 
Je komt terecht in een internationaal en dynamisch bedrijf dat bekend staat om haar uitmuntende service en kwaliteit. Je komt op dagelijkse basis in contact met allerhande klanten en staat nauw in contact met de andere business units. 
Het personeelsbeleid streeft ernaar om een gunstige, aangename werksfeer te creëren waarin talenten tot ontplooiing kunnen komen en waarbij aandacht wordt besteed aan een goed evenwicht tussen werk en privé. 
Resultaatgericht, maar met een gezonde portie Fun! Welzijn op het werk en jezelf kunnen zijn worden bij Clear Channel hoog in het vaandel gedragen. 
Je wordt voor je inzet beloond met een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen en een bonussysteem gebaseerd op je resultaten. 

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief via www.mercuriurval.com/nl-be: Ref BE-05529. (Voor bijkomende informatie, neem contact op met Kevin Camps op het nummer +32 (0)2 715 09 99).
 

About the company

Clear Channel Belgium, onderdeel van Clear Channel International, is een toonaangevende speler op de markt van out-of-home communicatie, stelt 190 medewerkers te werk, genereert een omzet van 60 miljoen euro en beheert meer dan 15.500 reclamepanelen en digitale schermen in België .

Zij werken nauw samen met adverteerders om impactvolle en aantrekkelijke outdoor campagnes te realiseren. Hun slogan ‘Where brands meet people’ weerspiegelt hun talent om merken in contact te brengen met mensen, zowel in hun dagelijks leven als onderweg.

Clear Channel heeft een sterk imago, beschikt over kwaliteitsproducten en focust zich op ambitieuze en innovatieve projecten. De oplossingen en het ruime aanbod van creatieve mogelijkheden op maat omvatten traditionele, digitale en out-of-the-box oplossingen, op straat, op de verkooppunten, en op en in de bussen.

Daarnaast stelt Clear Channel aan zijn klanten ook diensten en instrumenten ter beschikking om de return-on-investment van campagnes te optimaliseren.