Account Manager

Coeman Packaging - Oost- en West-Vlaanderen


We hold it together | Coeman Packaging

We hold it together | Coeman Packaging

Als Account Manager kom je terecht bij een dynamische speler in de verpakkingswereld. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor account management en het overtuigen van nieuwe klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Account Management, project management en business development
Je vertegenwoordigt een klantenbestand van professionals dat je adviseert met op-maat-gemaakte producten die beantwoorden aan hun behoeften. Je onderscheidt jezelf van de concurrentie dankzij je professionaliteit en exclusief gamma aan oplossingen, die de drijvende kracht zijn achter Coeman.  
Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten binnen verschillende sectoren bij zowel KMO’s als multinationals. Je staat in voor de commerciële onderhandelingen, positioneert jezelf proactief op de markt en blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe projecten.
Je denkt mee met de klant en vertaalt deze ideeën in concrete en innovatieve oplossingen aan de hand van een conceptuele aanpak. Door middel van je kennis van de organisatie en technisch-commercieel inzicht overtuig je de klant van de meerwaarde die een samenwerking met Coeman kan bieden. 
Door middel van het uitgebreide gamma aan oplossingen dat Coeman te bieden heeft en jouw professionele aanpak, adviseer je de klant op een zakelijke en resultaatsgerichte manier.  
Je staat in voor het opstellen van offertes voor zowel nieuwe als bestaande klanten en zorgt hierin voor een nauwkeurige opvolging. Je blijft het aanspreekpunt voor de klanten gedurende het hele proces. Je kan hierbij rekenen op de ondersteuning van de commerciële binnendienst.  

Commercieel – relationeel - autonoom
Je deed reeds een eerste ervaring op in een commerciële B2B functie (minimum 3-4 jaar) of binnen project management (klantenwerving, account beheer, opvolging van contracten en business development). Kennis van of affiniteit met techniek (industrie, construction, packaging, …) is een must.
Je kan de verschillende spelers op de markt identificeren en weet hier gepast op in te spelen. Je bent in staat de verschillende producten en oplossingen te implementeren in de markt en hierbij zowel de KMO’s als multinationals aan te spreken.  
Je bent van nature flexibel, autonoom, proactief, overtuigend en dynamisch aangelegd. 
Je houdt van uitdagingen en je de mogelijkheid jezelf te overtreffen in een boeiende verkoopsomgeving.
Je bent in staat je aan te passen, je bent graag op de baan en hebt een passie voor techniek.
Je drukt je vloeiend uit in het Nederlands, en bij voorkeur ook in het Frans. Kennis van het Engels in een plus. 

Sterk groeiend bedrijf – premium merk - onafhankelijkheid

Coeman is een financieel stabiel bedrijf dat hoogwaardige verpakkingsproducten en -machines levert en hierbij het nodige advies verleent. Coeman besteedt ook bijzondere aandacht aan duurzaamheid en veiligheid en laat ruimte voor design en inspiratie om zo een meerwaarde te kunnen betekenen voor zijn klanten. 
Coeman biedt een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, vrijheid en impact, waarin je zelfstandig kan werken aan belangrijke projecten. Bovendien hecht Coeman veel belang aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van het team.  
Coeman voorziet een kennismakingsperiode waarin je de kans krijgt intensieve en uitgebreide trainingen te volgen om zo het volledig gamma van Coeman te leren kennen. Je komt terecht in een klein hecht verkoopteam waar humor, nauwe samenwerking en ambitie dagelijks centraal staan. 

Interesse ? 

Solliciteer online. Voor meer info, neem gerust contact op met Katrin Broes, Senior Business Consultant bij Mercuri Urval, tel: +32 (0) 484 647 343. 

 

About the company

Coeman Packaging is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het importeren van kunststoffen en hoogwaardige verpakkingsmachines. Met hun verpakkingsoplossingen wil Coeman goederen en ladingen zo goed mogelijk verpakken, tegen marktconforme prijzen.

In samenwerking met hun partners, bieden zij hun klanten uit de meest uiteenlopende sectoren een breed en specifiek productassortiment. Coeman zorgt voor een efficiënte en op maat gemaakte verpakkingslijn om ervoor te zorgen dat hun producten in perfecte staat op hun bestemming aankomen. Geen verlies van lading of schade. « We hold it together » is veel meer dan een motto voor hen!