Algemeen Directeur

Az Damiaan - Oostende


People Manager die streeft naar sterke samenwerking in de zorg

People Manager die streeft naar sterke samenwerking in de zorg

Het Az Damiaan in Oostende is hét referentieziekenhuis voor regionale gezondheidszorg voor de bevolking aan de Belgische kust. Elke dag zorgen meer dan 100 artsen en 1400 medewerkers voor warme, kwalitatieve en efficiënte dienstverlening.

Jouw verantwoordelijkheden 
Als eindverantwoordelijke is het dagelijks beleid van het ziekenhuis uiteraard je prioriteit. Samen met je sterk directieteam en het artsenkorps zorg je dat alles vlot verloopt. 
In samenspraak met het bestuur, het directieteam en de artsen bepaal je de strategische richting van het ziekenhuis en vertaal je deze in concrete doelstellingen op korte, middellange en lange termijn. Je bouwt verder aan een kwaliteitsvol, toegankelijk en geïntegreerd zorgaanbod dat aansluit bij de huidige en toekomstige behoeften van de zorgregio, met behoud van een gezonde kostenstructuur. 
In het ziekenhuisnetwerk ben je een actieve kracht en je laat je opmerken door je sterke communicatievaardigheden en overlegmentaliteit. Jij bent de vertegenwoordiger van het ziekenhuis bij externe medische en niet-medische belanghebbenden (overheid, stad en andere). Je doet dit uiteraard in overleg met de voorzitter en leden van de raad van bestuur en je versterkt zo het imago van de organisatie. 
Je rapporteert aan de raad van bestuur. 

Jouw profiel 
Je beschikt minimaal over een masterdiploma en je hebt bij voorkeur ervaring opgebouwd in, of bent vertrouwd met de zorg en/of ziekenhuissector. 
Je hebt strategisch inzicht, bent sterk geïnteresseerd in beleidsvragen en de maatschappelijke impact van deze sector. Je beschikt over de nodige competenties om te werken met een complexe organisatie met verschillende niveaus van overleg en besluitvorming. 
Je relationele bekwaamheden en onderhandelingstalent laten je toe opbouwend en toekomstgericht samen te werken met interne en externe belanghebbenden. 
Je bent een inspirerend leider en People Manager en je bezit voldoende organisatorische, IT, financiële, juridische, medische en HR-inzichten om samen met een sterk team op de veranderingen in de sector in te spelen. 
Je kan je akkoord verklaren met de waarden en missie van het ziekenhuis.

Aanbod
Je komt terecht in een uitdagende en gevarieerde managementfunctie in een sterk veranderend zorglandschap waar je zelf actief kan richting geven. 
Je kan werken met een dynamisch en erg toegewijd directieteam in een organisatie waar kwaliteitsdenken en betrokkenheid met de patiënt centraal staan. 
Je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket in overeenstemming met de verantwoordelijkheden van de functie.

Interesse?
Klik dan op ‘Solliciteren’ om je kandidaat te stellen.
Voor bijkomende informatie (referentienummer BE-05383), neem je contact op met Ann Boffé op het nummer 02 715 09 99 / 0476 294 579. Deze selectie verloopt exclusief via Mercuri Urval. 
 

About the company

Het Algemeen Ziekenhuis Damiaan in Oostende is een vooruitstrevend, nieuw en regionaal ziekenhuis aan de Belgische kust. Sinds 2012 is het Az Damiaan met zijn 600 bedden ondergebracht in een compleet nieuw ziekenhuisgebouw, aangepast aan de noden van vandaag. Het Az Damiaan is een financieel gezond ziekenhuis met een ruime aandacht voor de uitbouw van een aantrekkelijk zorgaanbod en staat met zijn meer dan 100 artsen en 1400 medewerkers borg voor een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening.