(Senior) Manager Audit

Callens - Antwerpen


(Senior) Manager Audit

(Senior) Manager Audit

Callens, Pirenne, Theunissen & Co

Wat wordt van jou verwacht?

 • In nauwe samenwerking met de huidige Managers en leden van de raad van bestuur van het kantoor Antwerpen werk je aan de strategische positionering van het kantoor waarbij je zeer toekomstgericht denkt en waarbij je onze hoge kwaliteit van dienstverlening garandeert.
 • Je wordt verantwoordelijk voor je klantenportefeuille, waarvan je de dossiers begeleidt van a tot z, inclusief eindbesprekingen. Uiteraard werk je ook samen met en voor je collega’s en verleen je technische ondersteuning aan de auditteams. Je begeleidt en adviseert je klanten in complexe materie.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je zorgt samen met je senior collega’s voor het aansturen van het team, een efficiënte organisatie van dossiers, de planning, de technische opvolging en je helpt met het vaststellen van goed gedefinieerde werkmethodologie. Met jouw ruime kennis en ervaring coach je collega’s in hun persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Je stimuleert en denkt samen met de teams rond alles wat betreft innovatie in het vak. 
 • Je ondersteunt de leden van de raad van bestuur in het uitwerken van kantoor-brede projecten, zoals bijvoorbeeld het optimaliseren van de auditmethodologie en opleidingen.
 • Je ontwikkelt en onderhoudt constructieve relaties met interne partners en collega's in de andere kantoren. Je houdt er eveneens van om extern te communiceren en een sterk netwerk uit te bouwen. Commercieel denken is jou niet vreemd.

 

Jouw profiel 

 • Je hebt een master opleiding handelswetenschappen, toegepaste economie, economie, bedrijfsmanagement of gelijkaardig en je hebt 7 jaar of meer auditervaring met een sterke technische achtergrond (BE GAAP, IFRS, consolidatie, ISA standaarden, ). Je hebt de titel van bedrijfsrevisor of staat op het punt deze te verkrijgen.
 • Je bent vaktechnisch scherp en je kan bouwen op goede people management ervaring. 
 • Je hebt een  visie op de ontwikkelingen binnen de audit en je bent in staat om veranderingsprocessen binnen de afdeling collegiaal te bespreken en te introduceren. 
 • Je positieve, open en eerlijke benadering stelt je in staat om lange-termijnrelaties op te bouwen zowel met klanten als intern.
 • Je bent empathisch, een echte 'teamplayer' en weet hoe je een team moet managen, motiveren en ontwikkelen. Je bent goed georganiseerd, gestructureerd, flexibel en bestand tegen de stress die eigen is aan de audit wereld.
 • Je bent gezond ambitieus om een belangrijke medewerker te worden en door te groeien tot een partner van de organisatie.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, spreekt bij voorkeur Nederlands, Frans en Engels.

 

Wat mag jij verwachten?

 • Een vooruitstrevende, kwaliteitsgerichte organisatie waardoor je zelf gestimuleerd wordt om een hoge mate van kwaliteit na te streven. 
 • Een gerenommeerd kantoor met een positieve  teamgeest, duidelijke doelstellingen en een visie die ruimte geeft aan initiatief, creativiteit en verantwoordelijkheid.
 • Een functie met veel ruimte voor eigen inbreng, zowel op vaktechnisch als people management niveau. Er wordt veel waarde gehecht aan een juist evenwicht tussen zelfstandig werken in teamverband.
 • Mogelijkheid om andere collega’s te instrueren, op te leiden en te ontwikkelen.
 • Sinds haar oprichting heeft het bedrijf een ontwikkelingsstrategie goedgekeurd die gunstig is voor het delen en overdragen van hun competenties, ten behoeve van hun klanten en hun medewerkers. Het biedt je een opwindende functie in een jong en dynamisch team met echte carrièreperspectieven en een competitief salarispakket.

 

Interesse? Contacteer Mercuri Urval - Ref. BE-04117 - +32 (0)2 715 09 99 - www.mercurirurval.com

 

 

About the company

Callens, Pirenne, Theunissen & Co is een middelgroot audit- en accountingkantoor. Het kantoor onderscheidt zich door zijn transparantie, integriteit en persoonlijke benadering en behoort tot één van de belangrijkste onafhankelijke Belgische Audit kantoren. Het kantoor is lid van Crowe Horwath International dat het achtste grootste netwerk is wereldwijd. Hun verschillende diensten aan klanten zijn Audit, Accounting, Belastingadvies, Risk Consulting, Corporate Finance en IT Audit. 75 ervaren en gekwalificeerde medewerkers, hoofdzakelijk actief vanuit Antwerpen en Brussel, staan garant voor continuïteit en adequate kwaliteit van dienstverlening. Om het ‘Audit team’ van het kantoor Antwerpen te versterken zoeken we een m/v: (Senior) Manager Audit