Projectadviseur verlichting - Wommelgem

Veko - Wommelgem


Interne sleutelfunctie in een groeiende en ambitieuze KMO

Interne sleutelfunctie in een groeiende en ambitieuze KMO

Met je technische kennis ondersteun je het sales-team: je werkt nauwkeurige verlichtingsstudies uit in functie van correcte offertes en je onderhoudt het contact met de klanten tijdens de uitvoering van het project.

Jouw verantwoordelijkheden
Je voert technische verlichtingsstudies uit en je maakt de offertes op.
Op basis van het dossier opgesteld door het sales team, werk jij een gepaste calculatie en prijsberekening uit in lijn met de wensen van de klant (armaturen, lichtwaarde, dimming, ...), zowel voor nieuwe verlichtings- als relighting projecten. 
Je stemt voor de gedetailleerde uitwerking en mogelijke aanpassingen verder af met de sales verantwoordelijken en/of rechtstreeks met de klant. 
In samenwerking met de Project Manager en de Office Administrator, bereid je het montageproject voor en plaats je de bestelling bij de leverancier (Veko Nederland). 
Verder ondersteun je het sales team met je technische kennis (o.a. aansluiting lichtlijnen, lichtsturingen, programmeren, ...) en onderhoud je het contact met de klant. 
Gedurende het volledige project kijk je mee toe op prijszetting en margebepaling. 

Jouw profiel
Je hebt bij voorkeur een Bachelor of Master diploma in een technische richting (Elektromechanica, Elektriciteit, Electrotechnieken, Industriële Wetenschappen, Bouw, ...) of een equivalent niveau door ervaring.
Je hebt relevante werkervaring als calculator of een goede kennis hiervan: via projectondersteuning, bij een installateur, als inside sales of in een technische binnendienst, idealiter in de verlichtingssector of bij uitbreiding in de bouwsector. 
Een goede kennis van het programma DIALUX is sterk aangeraden. 
Je bent Nederlandstalig. Kennis van het Frans is een plus. 
Je beschikt over goed analytisch inzicht, werkt graag met cijfers en gaat nauwgezet te werk.
Je bent hands-on, kan zelfstandig werken en proactief met voorstellen komen. 
Je bent een teamplayer, vlot in de omgang en probleemoplossend ingesteld. 
Je bent sterk in het stellen van prioriteiten en je kan professioneel en transparant communiceren naar collega’s en klanten.

Aanbod 
Veko Lightsystems combineert het professionalisme van een internationale groep met de vlakke structuur van een familiale KMO met snelle en efficiënte beslissingslijnen. 
Een participatief en zorgzaam management.
Een bedrijf dat staat voor innovatie, hoogwaardige service en lange termijn oplossingen.
Een functie binnen een jong dynamisch team waar je zowel samen als individueel kleine en grote industriële projecten kan uitwerken. 
Een marktconform salarispakket, in lijn met relevante ervaring en competenties.

Interesse?
Klik dan op ‘Solliciteren’ om je kandidaat te stellen.
Voor bijkomende informatie (referentienummer BE-05258), neem je contact op met Stephane Delrue op het nummer 03 281 15 50. Deze selectie verloopt exclusief via Mercuri Urval. 

About the company

Veko Lightsystems (Wommelgem) – www.veko.be is een organisatie van Nederlandse oorsprong die gespecialiseerd is in industriële verlichting in meer dan tien Europese landen. Al meer dan 40 jaar biedt Veko Lightsystems innovatieve verlichtingsoplossingen die technologie, design en energie-efficiëntie combineren. Veko Lightsystems is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en montage van lineaire aluminiumverlichting. Ze biedt geïntegreerde oplossingen van verlichtingsplan tot de complete afwerking van de installatie.