Sales Manager Belgium

Proactieve People manager die graag vanuit visie mensen stuurt op gedrag en resultaat

In deze Salesmanagement rol ben je, samen met het ervaren team van 12 professionals, verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopstrategie. Je bent de ogen en oren van deze succesvolle Belgische dochter van dé wereldspeler in de Nefrologie.

  • Location

    Willebroek

  • Company

    Fresenius Medical Care Belgium

  • Reference number

    NL-05365

www.freseniusmedicalcare.com

The position

De positie

Je stuurt de Belgische verkooporganisatie aan. Je coacht en motiveert je team van Accountmanagers, Clinical specialists en Sales support. Samen geven jullie vorm aan (nog meer) conceptuele verkoop, waarin je ernaar streeft om ziekenhuizen en de patiënt thuis nog verder te ontzorgen. Je bent compliant met de normen in deze business en je inspireert jouw team tot (nog) hoogwaardiger Sales waarbij je deze mooie organisatie elke dag een stapje verder helpt. Je rapporteert aan de COO.

Jouw vaardigheden

Fresenius Medical Care zoekt een initiatiefrijke People manager  die met visie op de markt durft te sturen op gedrag en resultaat.  Een inspirerende persoonlijkheid die het vertrouwen krijgt bij het team en respect vergaart bij de klanten.  Je beschikt over een universitair  werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar Sales- en tendermanagement ervaring , het liefst binnen een Belgische dochter van een internationaal concern. Affiniteit en ervaring binnen de Zorg (Ziekenhuizen)  is een pre. Ervaring met solution selling (investeringsgoederen)  is een must net zoals je tweetaligheid (Nederlands en Frans) en een goede kennis van Engels.

 

Fresenius Medical Care biedt

Een stevige Salesmanagement rol waarin je stem en visie gehoord worden en waarbij jezelf de kaders gaat zetten samen met je teamleden.  FMC  is een stabiele, financieel gezonde organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief waar men trots is  op het product dat wordt geleverd! Je vindt een boeiende mix van People management, conceptuele verkoop en transitiemanagement als uitdaging. Fresenius Medical Care biedt daarbij een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket.

 

Ben jij die stevige Sales manager met visie ? Reageer dan met je CV en motivatie brief via de button of via www.mercuriurval.be. Je vindt de vacature met ref.nr. NL-05365 of via de zoekterm Fresenius. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel L’Herminez (0031 6 123 875 71), consultant van Mercuri Urval. Zie ook www.fmc-ag.com

About the company

Fresenius Medical Care is met een volledig geïntegreerd aanbod van producten en diensten binnen de dialysezorg én directe zorgverlening aan dialysepatiënten wereldwijd marktleider in oplossingen met betrekking tot nierfalen. Daarnaast biedt men onder de naam Xenios innovatieve oplossingen aan op het gebied van acute en chronische long- en hartfalen. FMC wil gezonde groei bewerkstelligen door de kwaliteit van leven van haar patiënten continu te verbeteren. FMC biedt innovatieve producten en therapieën aan van de hoogste kwaliteit. Fresenius Medical Care Benelux, met kantoren in België (Willebroek) en Nederland (Nieuwkuijk), is een groeiende organisatie met circa 80 medewerkers.