Project Manager

Energiemanagement van de toekomst

Ista is marktleider op het gebied van energiemonitoring. Ze helpen in heel Belgiƫ gebouwen energiezuiniger te maken en eigenaars en syndici inzicht te verschaffen in het energieverbruik.

  • Location

    Anderlecht

  • Company

    Ista

  • Reference number

    BE-04783

www.ista.com

The position

Projectcoördinatie 

Je bent de centrale figuur voor de realisatie bij nieuwbouwprojecten en de schakel tussen enerzijds Ista (sales & planning) en anderzijds de klant (werfleiding, bouwheer, bouwbedrijf, installateur).
Je trekt het totale installatieproces van Ista meetapparatuur bij nieuwe vastgoedprojecten, vanaf de contractondertekening tot en met de oplevering én controle van de goede werking.
Je zit aan tafel met installateurs en partnerbedrijven, werkt op kantoor een gedetailleerde planning uit en gaat zelf naar de werf om polshoogte te nemen. 
Je bent heer en meester van je eigen planning en krijgt betrokken partijen achter deze planning geschaard. De nodige anticipatie en vasthoudendheid zijn cruciaal. 
Je stuurt een klein team van techniekers aan die de installatie ter plaatse doen. 
Je werkt nauw samen met de Key Account Manager New Construction, data-analyse en boekhouding. 

Organisator – Onderhandelaar – Relatiebouwer

Aantoonbare ervaring met plannen en organiseren binnen een technische omgeving is belangrijker dan opleiding of leeftijd. Je bent in staat verschillende partijen naar één doel te bewegen. Een technische bachelor opleiding en ervaring met technische projecten (HVAC) zijn wel een duidelijke plus.
Je technische aanleg en ervaring in een bouw-gerelateerde sector zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld zelf een meter kan installeren indien nodig.
Je slaagt erin op verschillende projecten tegelijk te werken, geniet van plannen en organiseren en kijkt tevreden terug op een werkdag waarin je zaken hebt kunnen afronden en problemen kunnen oplossen. 
Je werkt gestructureerd, bent analytisch sterk, werkt probleemoplossend en projectmatig en durft initiatief te nemen. Bovendien zorgen je dynamiek en enthousiasme ervoor dat je mensen in beweging kan zetten, je communicatieve vaardigheden maken je tot een sterke en gerespecteerde gesprekspartner voor alle betrokken afdelingen.
Dankzij je Nederlandse, Engelse en Franse talenkennis kun je op professioneel business-niveau conversaties voeren in deze verschillende talen. 

Een groeifunctie in een toekomstgericht en innovatief bedrijf 

Je werkt in een bedrijf met de focus op team en gezamenlijke verwezenlijkingen, eerder dan op een individualistische aanpak. 
Je hebt een breed takenpakket dat je zelf verder vorm kan geven, maar dat in ieder geval vertrekt vanuit veel interne en klantencontacten, variatie en verantwoordelijkheid. Hierbij krijg je de nodige bewegingsvrijheid en mogelijkheid tot initiatief. Je bent de spilfiguur voor installatieprojecten. 
Je werkt in een sterk groeiende markt die toonaangevend is voor vele andere industrieën en krijgt de kans mee vorm te geven en actief bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van Ista, een stabiel, financieel zeer gezonde en winstgevend bedrijf met een lange termijn visie en aanpak. 
Er worden uitgebreide opleidingsmogelijkheden voorzien (nieuwe normeringen, BIM, …).
Je werkt vanuit het kantoor in Anderlecht, bij klanten of van thuis. 

Interesse?

We werken samen met Mercuri Urval. Solliciteren kan door je CV op te sturen via www.mercuriurval.com (ref. BE-04783). Voor meer informatie, neem contact op met Stephane Delrue op het nummer +32 3 281 15 50.
 

About the company

Ista is wereldwijd één van de toonaangevende partners op het vlak van energiemanagement services. Ista helpt syndici, huiseigenaren en huurders over de hele wereld met het meten, visualiseren, in rekening brengen en beheren van individueel energie- en waterverbruik. 

Ista België telt een 70-tal werknemers en heeft een omzet van 10 miljoen euro. Het bedrijf is uitermate gezond en kan zo op lange termijn aan zijn verdere groei bouwen. Ista zet vandaag in op het leveren van toegevoegde waarde op het gebied van energie-efficiëntie in gebouwen, voornamelijk appartementsgebouwen en commerciële gebouwen. Dankzij hun jarenlange expertise en het gebruik van de nieuwste methoden (big data, geconnecteerde toestellen, internet of things), helpen de oplossingen van Ista hun klanten vooruit te denken. Ista werkt momenteel aan heel wat grote en prestigieuze nieuwbouwprojecten met de nieuwste bouw-gerelateerde technologieën waarin kwaliteit en afwerkingsgraad primeren.