Operationeel Verantwoordelijke

Mee ondernemen in internationale KMO | Buyse Metal Works Group

Toeleverancier in metaalwerken. Stabiele groei. Breed gamma, doorgedreven co-engineering. Beloond met de customer care award van een belangrijke klant: hoge servicegerichtheid en kwaliteitsfocus. Directe beslissingslijnen, no-nonsense, pragmatisch.

 • Location

  Lier

 • Company

  Buyse Metal Works

 • Reference number

  BE-04786

The position

Operationeel aansturen met focus op coaching en ontwikkeling

 • Coachen en ontwikkelen van personeel doorheen de hele cyclus: aanwerving, introductie, ontwikkeling en groei, promotie, exit en opvolging, etc. Proactief mee nadenken over een hedendaags personeelsbeleid in een groeiende KMO. Mee begeleiden van de verdere groei van het bedrijf.

 • Dankzij de ontwikkeling, implementatie, toepassing en verbetering van productiegerelateerde systemen en processen slaag je erin om de lat steeds hoger te leggen

 • Je bijzondere aandacht gaat naar een optimale inzet van mens en machine en procesverbetering waarvoor je gerichte projecten en/of technische investeringen uitwerkt.

 • Kwaliteit: uitwerken, implementeren en opvolgen van een nieuwe ISO normering. Terugschroeven van cost of non-quality. Streven naar operational excellence.

 • Veiligheid: voorbeeldrol (lead by example) maar tevens ook corrigeren waar nodig.

 • Investeringen: zorgen dat uitgetekende investeringen (bvb in machinepark) correct worden geleverd, geïnstalleerd en in gebruik worden genomen.

 

Ondernemer die continu streeft naar verbetering

 • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma. We zoeken een meedenkende, geëngageerde, breed geïnteresseerde en technisch aangelegde coach met idealiter eerdere ervaring in een gelijkaardige productieomgeving.  Ervaring in de metaalsector is een duidelijke meerwaarde.

 • Je kan succesverhalen voorleggen in onder meer verhoging van kwaliteit, van productiviteit, van snelheid en in kostenoptimalisatie. De principes van Lean en 5S zijn je niet vreemd. Verbetering en verandering zijn voor jou dagelijkse routine. Je bent organisatorisch sterk. Plannen, organiseren én aanpakken zijn cruciaal.

 • Je bent van nature een enthousiast persoon die graag deel uitmaakt van een dynamisch team en die steeds op een proactieve manier meedenkt en handelt.

 • Je koppelt tactisch denken aan een pragmatische aanpak. Je durft ook je ‘botten’ aantrekken om op de werkvloer verandering teweeg te brengen. Je brengt creativiteit en aarzelt niet om zelf initiatieven op te zetten én uit te werken.

   

Een groeifunctie met een directe impact in een groeiende onderneming met internationale focus

 • Je hebt een sleutelpositie in een bedrijf in volle ontwikkeling met een groot nationaal en internationaal groeipotentieel.

 • Familiale sfeer gekoppeld aan professionele werkomgeving. Stabiele groei en constante investeringen.

 • Breed en groeiend takenpakket. Veel ruimte om zelf invulling te geven aan deze functie. Je functie is afwisselend, allround en bepalend. Wie wil ondernemen en het verschil maken, kan hier zijn ei kwijt met eigen inzichten en ideeën over structuren, rapporteringslijnen en processen.

 • Je krijgt de kans mee vorm te geven en actief bij te dragen aan de verdere uitbouw van het bedrijf.

 • Een directe, transparante, pragmatische en no-nonsense bedrijfscultuur met directe beslissingslijnen en een vlakke structuur. Een aangename werksfeer met tal van ontwikkelingsmogelijkheden.

 • Je werkt in de vestiging in Lier. Je rapporteert aan en werkt nauw samen met de CEO van de site.

 

Interesse?

We werken samen met Mercuri Urval. Solliciteren kan door je CV op te sturen via www.mercuriurval.com (ref. BE-04786). Voor meer informatie, neem contact op met Eline Dessers op het nummer +32 498 64 57 73

About the company

 

De Buyse Metal Works Group (www.buysemetalworksgroup.be), met vestigingen in Lier en Aalter, specialiseert zich als toeleverancier in de metaalverwerkende sector  in seriematig draai-, frees- en slijpwerk. Het familiebedrijf bestaat intussen meer dan 60 jaar en is de laatste 10 jaar sterk gegroeid en geprofessionaliseerd. Momenteel stelt de Buyse Metal Works Group een 90-tal personen te werk in de twee vestigingen met een omzet van 17 mio euro.  De vestiging in Lier groeide sinds 2014 met meer dan 60% en in 2018 alleen al werden er 8 extra werknemers aangeworven. In Lier wordt er voornamelijk gefocust op grotere of complexe stukken en moeilijker te bewerken materialen.

De Buyse Metal Works Group positioneert zich met een breed gamma en onderscheidt zich door de nadruk te leggen op co-engineering bij de behandeling van de projecten bij hun klanten. Klanten ervaren zo de toegevoegde waarde die de Buyse Metal Works Group kan bieden. Er wordt constant geïnvesteerd in optimalisatie, machinepark, faciliteiten en personeel om de groei te ondersteunen en versterken. Binnen hun niche zijn ze dan ook marktleider in België.

De Buyse Metal Works Group werd recent beloond met de customer care award van één van zijn belangrijkste klanten dankzij deze doorgedreven focus op service en added value.