Teknisk säljare med regionansvar – Construction Systems – Performance Flooring

Teknisk säljare med regionansvar – Construction Systems – Performance Flooring

Säljare med fokus att hitta de bästa kundlösningarna när det gäller betonggolv!

Apply
 • Location

  Stockholm

 • Company

  BASF AB

 • Reference number

  SE-11438

 • Date published

  2017-05-19

www.basf.com

The position

Divisionen CS, Construction systems, inom BASF är uppdelat i tre segment:

Performance Flooring, Waterproofing och Repair. Vi söker nu en teknisk säljare med ansvar för region stor-Stockholm, placeringen är på vårt kontor i Rosersberg. Du skall utveckla försäljning och marknadsföring av Construction Chemicals Floorings tillämpningar på den svenska marknaden.

 

BASF CS levererar system bestående av diverse kemiska komponenter såsom polyurethan och epoxi som sedan säljs till huvudsakligen golventreprenörer. Som teknisk säljare har du en drivande roll att bearbeta marknaden av golventreprenörer/arkitekter/designers men tar även del i allt från anskaffning och lansering av nya produkter, teknisk rådgivning samt uppföljning av sortiment.

Du har ett nära samerbete med andra avdelningar som lager med kontroll på lagervärden och kundservice med kontroll av reklamationer. Du är ansvarig för planering, budget, månatlig rapportering och uppföljning. I denna tjänst rapporterar du till General Sales Manager, Construction Chemicals.

 

Vi välkomnar både erfarna sökande med bakgrund i betonggolv eller byggkemi men även de som vill sätta sina teoretiska kunskaper i praktik. I så fall har du läst byggkemi, kemi eller relaterat högskoleprogram, och har en intresse att jobba inom industrin. Du är en drivande, utåtriktad person med starkt intresse för byggindustrin och nyfikenhet att hitta de bästa lösningarna för kunderna. Meriterande är om du har teknisk kunskap kring denna typ av produktgrupp, erfarenhet från den industriella golvbranschen samt ett starkt nätverk med golventreprenörer. Du är en bra kommunikatör med intresse för kunden och säljprocessen samt har en lyhörd, ansvarsfull och affärsmässig personlighet. Du talar svenska eller ett skandinaviskt språk flyttande. Då vårt koncernspråk är engelska behöver du behärska detta språk väl i tal och skrift. Du hanterar Officepaketet utan problem och har körkort.

 

Hos oss på CS, Construction Systems, BASF erbjuds du möjligheten att bli en framgångsrik teknisk säljare i ett spännande och kvalitetsmedvetet företag. En position med stort ansvar där det finns utvecklingsmöjligheter och goda villkor. Du får arbeta med ett välkänt varumärke i en internationell koncern där du kommer att ha stor potential att bidra och påverka vårt resultat!

 

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) via www.mercuriurval.se ref.nr SE-11438 snarast då vi gör ett löpande urval. Frågor besvaras av Elisabeth Levinsson, Mercuri Urval, 031-333 52 08 eller på elisabeth.levinsson@mercuriurval.com


About the company

På BASF skapar vi kemi för en hållbar framtid. Vi är ca 112.000 anställda runt om i världen.

Vår portfölj består av fem segment; Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions and Oil & Gas. Vi är idag marknadsledare av premiumprodukter och ser en fortsatt stor potential på den svenska marknaden. Våra ledord är innovation, kvalitet och miljötänk.